Sølvnål til lokal buejæger

Carl »Calle« Johan Mikkelsen fik en sølvnål for sin store og utrættelige indsats for at udbrede kendskabet til buejagt

Udgivet:27. juni 2022, 07.47

Læsetid:2 minutter

Carl Johan Mikkelsen fra Herning, fik for nyligt den ærefuld Sølvnål for sin store og utrættelige indsats for at udbrede kendskabet til buejagt og for sit mangeårige virke i Dansk Jægerforbunds bueudvalg. Foto: Privatfoto

HÆDER For sit mangeårige virke i Dansk Jægerforbunds bueudvalg og for sin indsats for at udbrede kendskabet til buejagt modtog Carl »Calle« Johan Mikkelsen på Danmarks Jægerforbunds årlige repræsentantskabsmøde en sølvnål.

»»Calle« kaldes en af dansk buejagts pionerer, og når talen falder på herningenseren er det ord som »vellidt« og »hjælpsom,« der først dukker op«, skriver jægerforbundet i en pressemeddelelse.

Beretninger om buejagt

Formand Claus Lind Christensen siger om sølvnålvinderen:

- Buejagt er en fantastik jagtform. Det tør jeg godt sige, selvom jeg ikke selv er buejæger. Og det tør jeg sige, fordi jeg har fået masser af gode og levende beretninger om netop denne jagtform. Her er der specielt én person, som på den mest fantastiske og entusiastiske måde har berettet om buejagten. Men det har ikke bare været beretninger. Det har også været en generel kæmpestor indsats for buejagten i Danmark i en lang årrække, lige siden vi i Danmarks Jægerforbund oprettede et bueudvalg i 2013. Carl Johan Mikkelsen.

Fra 2018 og frem til 2021 var Calle formand for Danmarks Jægerforbunds bueudvalg. En post, som han har løst med stor dygtighed, gåpåmod og med en smittende glæde, som har påvirket buejægerne aldeles positivt.

Et øje for jagten

- Netop sammenholdet og det at ville det fælles arbejde har altid været dit varemærke. Her kan man ikke være i tvivl når man er sammen med dig: At du altid har et øje for at jagten - og ikke mindst buejagten - er noget vi skal stå sammen om. »Calle« du har fortjent at blive hædret, og derfor er det med stor glæde, at jeg på vegne af hovedbestyrelsen kan overrække dig Danmarks Jægerforbunds sølvnål, sagde Claus Lind Christensen.

Sølvnålsmodtageren deltog ikke på mødet, men formanden vil sørge for en personlig overrækkelse af hæderen i den nærmeste fremtid.

Indlæser debat