Støttekoncert til fordel for Ukraine

Overskuddet går til Bevar Ukraine

Udgivet:19. juli 2022, 10.44

Læsetid:1 minut

Den ukrainske violinvirtous Natalia Gordeyeva er flygtet til Danmark, og i slutningen af august deltager hun i en støttekoncert ved RemisenBrande til fordel for Ukraine. Foto: Privatfoto

Flemming Thulstrup
Journalist| flt@ikastavis.dk

BRANDE Krigen i Ukraine er blevet til hverdag, og de daglige uhyrligheder finder ikke længere vej til avisernes forsider og kommer et pænt stykke nede i bunken, når døgnets nyheder flimrer hen over tv-skærmen. Det er imidlertid vigtigt at huske på, at Ukraine til stadighed har behov for hjælpende hænder.

I den forbindelse er Remisenbrande og foreningen Bevar Ukraine gået sammen om et musikalsk arrangement, hvor overskuddet går til Bevar Ukraine.

Køb kage med god samvittighed

Støttekoncerten finder sted fredag 26. august, og her bliver der lejlighed til at lytte til violinisten Natalia Gordeyeva, der i marts flygtede fra Kyiv til Danmark.

Hun har optrådt med sit violinspil på anerkendte scener rundt om i verden og har selv frem til flugten drevet musikskole i Ukraines hovedstad.

Ved koncerten deltager også den dansk-ukrainske pianist Elisabeth Holmegaard Nielsen.

Der sælges i forbindelse med støttekoncerten også kaffe og kage og overskuddet herfra går til foreningen Hjælp Syge Børn.

Indlæser debat