Efter to korsbåndsskader: FCM-talent skal finde sit topniveau i Fredericia

Oliver Olsen tørner i denne sæson ud for Fredericia i 1. division

29. juli 2021, 12.00

Oliver Olsen (t.v.) scorede i U19-holdets sejr over Manchester United, men siden har han været korsbåndsskadet i begge knæ. Nu skal han tilbage i kampform på et lejeophold i Fredericia. Foto: Tom Laursen

FODBOLD FC Midtjylland fortsætter bestræbelserne på at tynde lidt ud i den store trup. Torsdag kan »ulvene« fortælle, at den 20-årige højreback Oliver Olsen i resten af indeværende sæson skal spille for Frederica i 1. division.

Talentet har været hårdt ramt af skader de seneste mere end to år. I maj 2019 blev han ramt af en korsbåndsskade, og da han endelig var ved at være klar igen, måtte han sidde ude med en korsbåndsskade i det andet knæ.

Men nu er der forhåbentlig lys forude. I hvert fald har han trænet med i fuldt omfang i FCM denne sommer.

- Vi er rigtigt glade for denne gode aftale, som giver god mening for alle tre parter. Oliver er en dygtig spiller, der desværre er blevetramt af alt for meget uheld i de sidste to år med korsbåndsskader. Nu er han på vej tilbage, men det tager selvfølgelig tid at finde tilbage til topniveauet, siger sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Kom fra Esbjerg

Oliver Olsen blev hentet i Esbjerg i begyndelsen af 2018 og blev hurtigt fast mand på U19-hold og var i UEFA Youth League med til at besejre Roma og Manchester United. Han scorede tilmed mod United på MCH Arena.

- Oliver spillede på et sindssygt højt niveau før sine skader, og det er vi sikre på, at han kan finde igen nede i Fredericia, hvor han får mulighed for at spille en masse kampe. Han er stadig et stort talent, og vi glæder os til at følge hans udvikling, siger Svend Graversen.

Det er blevet til et enkelt indhop i Superligaen, og derudover har han 38 ungdomslandskampe på cv’et.

Indlæser debat...