112

56-årig mand fra Herning er fortsat savnet: Missing People er i gang med eftersøgningen

Organisationen Missing People har siden klokken 16 ledt efter savnet mand fra Herning

Udgivet:15. juni 2022, 14.24

Læsetid:1 minut

Foto: Privatfoto

Lene Toksvig
Magasinredaktør| toksvig@herningfolkeblad.dk
Martin Hove Thomsen
Journalist| mht@herningfolkeblad.dk

1 år siden

HERNING Onsdag eftermiddag mødte cirka 50 frivillige frem ved Herningsholm for at deltage i eftersøgningen af den 56-årige Kim Hedegaard Kronborg, som politiet har meldt savnet, og som sidst er set på Nis Petersens Vej i Herning tirsdag klokken 12.

Eftersøgningen har organisationen Missing People organiseret i samarbejde med Midt- og Vestjyllands Politi, og der er tale om en dør til dør-søgning, hvor de frivillige går fra hus til hus i området omkring, hvor den savnede sidst er blevet set, for at bede om lov til at kigge i haver og skure i søgningen efter den 56-årige.

Eftersøgningen med Missing People fortsætter frem til klokken 20 onsdag aften.

Politiet har i løbet af dagen også ledt efter den savnede, men der er ikke dukket nye spor eller andet frem, der kan indikere, hvor den savnede befinder sig, oplyser den vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi,

Den 56-årige mand beskrives som 170 centimeter høj, kraftig af bygning og kronraget. Han er iført en sort jakke og cowboybukser og har medbragt en lysebrun damecykel fra Kildemoes med kurv for og bag.

Har man set Kim Hedegaard Kronborg - eller har man oplysninger, der kan hjælpe pårørende, bedes man ringe til politiet på 114.