Thomas Helmig laver sang med svigersønnen

To generationer af musikalske stemmer mødes i Lord Sivas nye single "SOS", der er skrevet og produceret af Thomas Helmig.

Udgivet:21. januar 2022, 08.26

Læsetid:1 minut

Lord Siva er forlovet med modellen Ulrikke Toft Simonsen, der er datter af Thomas Helmigs hustru gennem 21 år, Renée Toft Simonsen. (Arkivfoto).

KØBENHAVN To hitmaskiner under samme stamtræ har fusioneret sig i et nyt musiknummer.

Lord Siva har netop udgivet singlen "SOS", som er skrevet og produceret i samarbejde med hans svigerfar, der er ingen ringere end popstjernen Thomas Helmig.

Lord Siva er nemlig forlovet med modellen Ulrikke Toft Simonsen, der er datter af Thomas Helmigs hustru gennem 21 år, Renée Toft Simonsen.

Sammen fik parret i december datteren Norma Renée Siva Toft Simonsen som en tidlig julegave.

Lord Siva er kendt fra hits som "Solhverv" og "Stjernerne" og skal nu gøre dem kunsten efter med det nye nummer "SOS", som forener to generationer af stemmer.

Samarbejdet med svigerfar er et, Lord Siva har længtes efter i længere tid.

Det fortæller Lord Siva, der bærer det borgerlige navn Brian Sivabalan, i en pressemeddelelse fra pladeselskabet No3.

- Thomas Helmig er et kæmpe popikon, og han er en af dem, der altid har gjort en forskel for musikken og stadig gør det. Jeg har selv hørt ham, siden jeg var helt ung, siger han.

Også svigerfar Helmig er glad for samarbejdet. De to har længe talt om at lave noget sammen. Og da han spillede sin version af nummeret for Lord Siva, gik det hele hurtigt, fortæller han.

- Jeg er ret vild med Brians (Lord Siva, red.) måde at skrive på, så jeg kom kun med enkelte forslag til teksten. Den endelige version har desuden bibeholdt det oprindelige groove, jeg lavede dengang, og sangens enkle univers, hvilket jeg er helt vildt glad for, siger Thomas Helmig i pressemeddelelsen.

/ritzau/

Thomas Helmig koncert på North Side 2017 Thomas Helmig koncert på North Side 2017. (10.06.2017). (Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix 2017) Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix