Rap over fingrene til »de røde lejesvende«

24. september 2018, 12.35

DR-besparelser Jeg har bemærket, at MF Mogens Jensen er utilfreds med, at DR bliver beskåret lidt. Det er helt naturligt, for DR har i mange årtier virket som fast reklameorganisation for de røde partier i Danmark.

For 40 år siden blev det italesat af Erhard Jacobsen. »De røde lejesvende« kaldte Erhard folkene på DR.

Jeg var selv folketingsmedlem dengang og oplevede, hvorledes DR informerede negativt om det daværende Fremskridtsparti og os, der var folketingsmedlemmer for vort parti.

Hvis ikke DR havde eksisteret i Danmark de sidste 40 - 50 år, havde vi aldrig nogensinde haft et folketing med rødt flertal. Hver gang er det reklamebrølene fra DR, der hjælper de røde partier, så det ofte tipper over til rødt flertal.

DR er en statsfinansieret reklamekanal for de røde partier, og vi, der er alt andet end røde, har år efter år betalt tvangslicens til finansiering af det, vi er modstandere af.

Det er så skrigende udemokratisk, og man skulle selvsagt have lukket DR totalt. Og de mange tusinde ansatte derinde kunne så blive omskolet til at udføre nyttigt arbejde, for eksempel i ældresektoren, der mangler arbejdskraft.

Ganske forståeligt, at Mogens Jensen argumenterer imod beskæring af de røde partiers reklamekanal. Den beskedne reduktion af penge til DR, bør man i DR forstå, er et rap over fingrene, så man kan forstå, at et medie for alle vi danskere skal være neutralt og upartisk.