Klubskifte på vej: HCM-streg tager retur til ligarivaler

23-årige Kasper Didriksen har skrevet en treårig kontrakt med Mors-Thy Håndbold

Udgivet:26. november 2022, 11.51

Læsetid:2 minutter

Stregen Kasper Didriksen forlader HC Midtjylland efter indeværende sæson - han skal retur til Mors-Thy Håndbold. Foto: Jørn Deleuran

Ole Bitsch
Journalist| obi@herningfolkeblad.dk

2 måneder siden

HÅNDBOLD I slutningen af oktober meddelte HC Midtjylland og stregspilleren Kasper Didriksen, at parterne indstillede samarbejdet efter indeværende sæson.

Nu har den 23-årige vestjyde fået håndboldfremtiden på plads.

Således oplyser ligarivalerne fra Mors-Thy Håndbold, at de har indgået en treårig kontrakt med HCM-stregen, der en fortid på Mors-Thys håndboldakademi.

- Jeg har haft nogle gode snakke med Niels Agesen (cheftræner i Mors-Thy, red.), og jeg synes, at planerne for de kommende år lyder spændende. Jeg glæder mig til at komme tilbage til Mors-Thy Håndbold, hvor jeg kender miljøet fra et par gode år som ungdomsspiller, siger Kasper Didriksen i en pressemeddelelse fra klubben.

- Jeg synes, at klubben har taget et step op de senere år med slutspil og Final4, og det bliver også et step op for mig at komme tilbage og spille sammen med nogle dygtige spillere, som jeg skal tage ved lære af, påpeger stregspilleren.

Læs også
<span>Farvel til sommer:</span> Stærk streg stopper i HC Midtjylland <span>Farvel til sommer:</span> Stærk streg stopper i HC Midtjylland
Læs også:
Farvel til sommer: Stærk streg stopper i HC Midtjylland

Bliver del af en trio

Kasper Didriksen nåede én enkelt ligakamp for Mors-Thy Håndbold, inden han drog til HC Midtjylland i 2019.

Fra sommer 2023 er Didriksen altså retur i den blå trøje, hvor han skal udgøre Mors-Thy Håndbolds stregtrio sammen med Henrik Toft Hansen og Kasper Lindgren.

Ifølge træner Niels Agesen har Kasper Didriksen været på ønskelisten i Mors-Thy Håndbold gennem længere tid.

- Vi har haft Kasper Didriksen i kikkerten længe, og qua hans tid på vores eget akademi og nogle gode år i HC Midtjylland, er vi sikre på, at vi får en spiller, der passer godt ind i vores kultur og dna. Kasper arbejder stenhårdt, han er bevægelig og har en god fysik. Hans udviklingspotentiale er stadig stort i begge ender af banen, og jeg tror på, at vi kan være med til at løfte ham yderligere, siger cheftræneren i pressemedddelsen fra Mors-Thy Håndbold.

Indlæser debat