Mand idømt tillægsstraf for bombetrussel mod borgerservice

En 41-årig mand er blevet idømt en tillægsstraf på seks måneders ubetinget fængsel for bombetrussel. Manden har udbedt sig betænkningstid

25. maj 2020, 16.08

Tillægsstraffen lyder på seks måneders ubetinget fængsel for bombetrussel mod Herning Kommunes borgerservice. Foto: Henrik Ole Jensen

HERNING Tilbage i slutningen af januar blev en nu 41-årig mand varetægtsfængslet i fire uger.

Læs også:
Fra grundlovsforhør i dag: 40-årig varetægtsfængslet for bombetrussel
+Abonnement

Anklagemyndighedens påstand var, at manden stod bag en indtelefoneret bombetrussel mod rådhuset og borgerservice i Herning, som fandt sted 28. januar.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser nu på Twitter, at manden ved Retten i Herning er blevet idømt en tillægsstraf på seks måneders ubetinget fængsel for blandt andet bombetruslen og for efterfølgende trusler mod de betjente, der anholdt ham.

Ifølge tweetet har den 41-årige mand udbedt sig betænkningstid.

Straffen er en tillægsstraf, fordi manden tilbage ved det nævnte retsmøde i januar - ud over varetægtsfængslingen - også fik en dom på ni måneders fængsel, hvilket forsvareren dengang ankede. Den sag handlede blandt andet om, at manden havde truet en betjent med en insulinsprøjte og en rørtang, da de kom ud til hans adresse, fordi man frygtede, at han havde taget en overdosis.

Læs også:
Dødstrusler og trussel med insulinsprøjte og rørtang: Dømt ni måneders fængsel - og varetægtsfængslet for bombetrussel
+Abonnement