Gys og gåder i højhuset: Herning får Escape Room

I slutningen af februar kan man med kollegaer eller familien ganske frivilligt blive låst inde på den gamle højskole i Birk. Byens første såkaldte escape room er undervejs

9. januar 2018, 16.33

Fra venstre: Anna Grantland, Søren Vedstesen, Martin Høeg og Kristoffer Nielsen. De arbejder i øjeblikket på højtryk for at gøre lokalerne i den gamle Herning Højskole klar til at fungere som escape room. Foto: PRIVATFOTO

birk Snart får Herning sit helt eget escape room (flugtrum, red.). I Herning får det navnet »Locked«.

Med sine medspillere, måske et par venner eller familien, bliver man låst inde i et eller flere rum. Herefter er det gruppens opgave at samarbejde om at finde ledetråde og løse gåder for at slippe ud af rummet inden for 60 minutter.

Escape rooms er et kendt internationalt koncept, man finder i både London, Berlin, Stockholm og mange andre storbyer verden over. I slutningen af februar kommer det altså også til Herning.

- Det er teambuilding på en aktiv og anderledes måde. Det har potentiale for familier, venner og kollegaer. Det handler om overraskelse, spænding, udfordring og selvfølgelig samarbejde, forklarer Martin Høeg, der er en del af iværksættergruppen bag det nye escape room.

Hårdt arbejde...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben