Nytårsforsættet er helt gratis

Et nyt år - måske med nye vaner? Søndag 12. januar er der prøvedag i Kibæk IF’s gymnastik- og fitnessafdeling

4. januar 2020, 05.41

Man kan afprøve fitnesstræning i Kibæk Krydsfelt søndag 12. januar. Kibæk Idrætsforening er med i et landsdækkende arrangement. Foto: Privatfoto

KIBÆK Et nyt år er i gang, og med et nyt år følger ofte nye ambitioner - og måske nye vaner.

Hvis man har lyst til at komme i gang med at træne eller måske prøve en anden form for træning, end man er vant til, så har Kibæk Idrætsforenings gymnastik- og fitnessafdeling et godt tilbud.

Man kan nemlig hoppe i træningstøjet søndag 12. januar allerede fra morgenstunden og tage til »Fitness Tryday« i Kibæk Krydsfelt, hvor man kan prøve, om fitness-holdtræning er noget for en.

Det er gymnastik- og fitnessafdelingerne i Kibæk Idrætsforening, som står bag arrangementet i området. Trydayen er en del af noget større, idet dagen holdes i mange foreninger med fitness landet over.

- Ud over at give deltagerne en sjov dag og nogle gode træningsoplevelser håber vi, at endnu flere får lyst til at dyrke fitnessholdtræning i forening. Foruden at give smagsprøver på vores holdtræningstilbud, vil vi nemlig gerne vise, at vi er en forening med plads til alle, siger Susanne Karstensen fra Kibæk IF Fitness i en pressemeddelelse.

Uforpligtende

Sammen med Lena Torvin og Kirstine Steffensen er hun med til at arrangere foreningens Fitness Tryday. I Kibæk IF samarbejder gymnastik- og fitnessafdelingen om flere holdtilbud, og det får alle mulighed for at afprøve ganske gratis søndag 12. januar.

- Man behøver ikke at have trænet før eller at være medlem for at deltage i Fitness Tryday. Idéen er nemlig, at man helt uforpligtende kan prøve forskellige fitnessaktiviteter, som for eksempel. indoor cycling, tabata, kettlebell, dance it, højtryk, boksefitness, powerstep, yoga og Annis Motion fortæller Susanne Karstensen og tilføjer:

- Vi håber selvfølgelig, at nogle af deltagerne får lyst til at melde sig ind efterfølgende.