Mette F. forsøger at købe vi ældres stemmer

Udgivet:27. oktober 2022, 13.53

Læsetid:2 minutter

Erling Askjær Jørgensen. Foto: Flemming Hansen

Af Erling Askjær Jørgensen. Klintholmvej 13 Tjørring

11 måneder siden

ÆLDRE De Radikale væltede Mette Frederiksen som statsminister, og nu skal vi så have valg. Den fungerende statsminister, Mette Frederiksen, forsøger at købe vi ældres stemmer ved at strø om sig med ekstra ældrecheck, som skal finansieres af skatteyderne, og som vil forøge inflationen, som dermed udhuler vores sparsomme folkepension.

Tak til TV2 for afsløringerne af, hvor dårligt det står til på nogle af landets ældrecentre/plejehjem. Det er godt to år siden, vi fik den første dokumentation fra et plejehjem i Aarhus. Følgelig er der ikke gjort det mindste fra regeringens side for at gøre det trygt og godt for vi ældre at komme på plejehjem, hvis vi får brug for dette. Dokumentaren for nylig fra et plejehjem i Køge viste, at Mette Frederiksen og hendes ældreminister i de forløbne mere end tre år blot har siddet på hænderne og været fuldstændig ligeglad med forholdene for vi ældre, de svagest borgere. Ikke så underligt at fru Frederiksen føler behov for at strø nogle checks ud til de fattigste ældre. Stemmefiskeri af værste skuffe.

Statsministeren før Mette Frederiksen hed Lars Løkke Rasmussen, og det hans regering gjorde vedrørende situationen på plejehjem var lige så dårlig, som det Mette Frederiksen siden har fulgt med på. Ikke underligt at partiet Venstre fravalgte Lars Løkke som statsminister.

Underligt hvis vælgere som egentlig er borgerlige og blå tror, samfundet bliver bedre af at vælge Lars Løkke til noget som helst. At stemme på Lars Løkkes nystiftede parti er som at trække et lod i en tombola, man aner ikke, hvad man vinder, men tiest blot en nitte, noget totalt værdiløst.

Og Lars Løkke vil end ikke meddele, hvem han vil støtte som statsminister.

Her i Herning Kommune har man fulgt den linje vedrørende ældre, som Lars Løkke var eksponent for. Der er masser af steder på plejehjem i Herning Kommune, hvor forholdene på nogle felter ligner det, som på de to plejehjem, som TV2 har valgt at vise i deres dokumentarudsendelser. Styret i Herning Kommune er rent Venstre-flertal.

Lars Løkke kalder for eksempel Nye Borgerlige for »det yderste højre«. Intet er mere usandt end Løkkes postulat. Dette kan man selv forvisse sig om ved at læse Nye Borgerliges partiprogram. Nye Borgerlige står for at behandle dansk landbrug ordentligt og sikre gode forholde for vi ældre. For at gavne egne interesser bør alle ældre og alle landmænd stemme på Nye Borgerlige. Liste D på stemmesedlen. Godt valg.