Blue Fox-profil opereres tirsdag: Frygter kraniebrud

Lasse Lassen udgik af træningskampen mod Frederikshavn og er nu på sygehuset

11. august 2019, 21.21

Lasse Lassen blev ramt af en puck i hovedet i søndagens træningskamp mod Esbjerg og opereres i løbet af søndag aften. Foto:

ISHOCKEY Allerede i første periode af træningskampen mod Frederikshavn måtte Blue Fox-angriberen Lasse Lassen forlade banen.

Han tog sig til ansigtet efter tilsyneladende at være ramt af pucken inden foran Frederikshavn-målet. Lasse Lassen kunne selv skøjte ned til udgangen i den fjerne ende af isen og gå i omklædningsrummet.

Efterfølgende har det dog vist sig, at situationen er ganske alvorlig. Sportschef Martin Struzinski oplyser til hockeytinget.dk, at Lasse Lassen har brækket flere knogler i ansigtet - blandt andet kindbenet - og er under observation for kraniebrud. De første forlydender gik på, at han skulle opereres allerede søndag. Det ser nu ud til at blive tirsdag i stedet. .

I anden periode var det så canadiske Mark MacMillan, der måtte opgive at spille videre. Han nåede dog at score målet til 2-0 i powerplay, inden smerter i håndleddet betød, at han måtte blive i omklædningsrummet og ikke kom på isen i tredje periode.

Det blev dermed en træningskamp med markante ofre for Blue Fox. Det skal helst foreløbe noget mere smertefrit, når holdet på tirsdag spiller næste træningskamp. Det er mod Esbjerg.

Træningskamp:
Blue Fox -
White Hawks 2-3 (0-0, 2-0, 0-2, 0-1)

1-0 Thomas Andersen

2-0 Mark MacMillan

2-1 Dane Fox

2-2 Albin Lindgren

2-3 Santeri Suistio

Kæder: Nicolai Weichel, Daniel K. Nielsen - Thomas Andersen, Brodie Dupont, Lasse Lassen

Rasmus Nielsen, Sean Flanagan - Cam Brace, Mark MacMillan, Morten Poulsen

Victor Andersen, Andreas Sørensen - Sebastian Ruders, Kristoffer Lauridsen, Peter Eg Larsen

Jakob Jessen - Joachim Linnet, Jan Dalecky, Markus Jensen