Fik nok af Netflix og mødregruppe: Anna startede memeprofilen Fantastiske Forældre under sin barsel - i dag følger 122.000 med

Da Anna Mathiesen var på barsel, fik hun nok af Netflix, mødregruppe og bleskift. Som et afbræk startede hun memeprofilen "Fantastiske Forældre" på Instagram, men holdte det hemmeligt for alle andre end hendes kæreste. I dag følger 122.000 med på hendes profil

Udgivet:28. januar 2022, 18.55

Læsetid:1 minut

Anna Bech Sørensen
Journalist| ans@mediehusenemidtjylland.dk

- Det var meningen, at det skulle handle om at være nybagte forældre. Det er jo så memeable. Det er helt vildt alvorligt at blive forældre til et barn, så jeg havde brug for at vende det til noget komisk.

Sådan fortæller 27-årige Anna Mathiesen om starten på sin Instagramprofil "Fantastiske Forældre", der for få dage siden havde 120.000 følgere. I dag er der kommet yderligere 2000 til.

Det er memes som dette, Anna Mathiesen deler på Instagramprofilen "Fantastiske Forældre".

Men hvordan kom 122.000 mennesker til at interessere sig for Fantastiske Forældre? Hvorfor gik Anna Mathiesen overhovedet i gang med profilen? Og hvad er det memes kan som genre?

Før vi dykker ned i de spørgsmål, skal vi starte et andet sted. Vi skal tilbage til Herning Gymnasium i årene 2011 til 2014.

Læs hele artiklen på Dit Herning - Herning Folkeblads nye lokalsite.

Som abonnent på Herning Folkeblad har du også adgang til Dit Herning. Du skal bare logge ind.