Mindeord: Mange nød godt af hans hjælpsomhed

24. april 2021, 14.32

Flemming Bønding. Foto: Privatfoto

MINDEORD Kaj, Poul Henning og Leif Bønding har skrevet mindeord over deres bror, tidligere elinstallatør Flemming Bønding, som døde 13. april i en alder af 71 år:

Flemming Bønding var født i Faurholt som mellemste bror af en søskendeflok på fem og voksede op der. Skoletiden startede først i Faurholt Skole, som blev nedlagt, og han fortsatte herefter grunduddannelsen på Østre og Vestre skoler i Ikast og tog senere Teknisk Forberedelseseksamen på Østre Skole.

Flemming starter herefter som elektrikerlærling hos elinstallatør Eli Østergaard i Hammerum og fortsatte som svend i en periode. Derefter fulgte værnepligten, som blev aftjent på Skive Kasserne.

Efter aftjent værnepligt ved artilleriet i Skive læste han videre til elinstallatør i Sønderborg, hvorfra han havde mange anekdoter - og på opfordring kunne han kravle op i en træelmast uden udstyr.

Han fortsatte inden for elområdet og startede som selvstændig i 1987 med firmaet Flemming Bønding EL i Skovby mellem Hammerum og Ikast.

I en periode gik det stærkt med at ansætte hjælp og lærling. Hanne var også aktiv som medhjælpende hustru i virksomheden.

I 2009 stiftede Flemming i fællesskab med tre kollegaer Midtvest-El A/S med Flemming som installatør. I 2012 valgte han at gå på efterløn. Herefter flyttede de til Præstehaven i Gjellerup.

Flemming promoverede ikke sig selv, men var altid en trofast støtte. Han havde i mange år stor glæde af at være logebroder i Odd Fellow Ordenen loge 105, H.P. Hansen.

Flemming var altid til stor hjælp for sine søskende og deres, både med faglig el-hjælp og anden praktisk assistance, når han kunne. Det nød folk i omgivelserne også godt af.

Flemming og Hanne nåede at fejre deres 40-årsbryllupsdag - rubinbryllup - 28. marts 2021. Parret blev i sin tid gift i Faurholt Kirke, som er samme sted, hvor Flemming er døbt og konfirmeret 19. april 1964, samme dag som vores afdøde søster, Rita, også blev gift.

Flemming døde 13. april på vores afdøde mors 101-årsfødselsdag.

Flemming Bønding efterlader sig sin hustru, Hanne, og børnene Kirsten og Annette samt to børnebørn og tre brødre.

Æret være Flemming Bøndings minde.

Indlæser debat...