Direktør med rødder i Aulum fylder 50 år

Peter Agergaard har stiftet sit eget firma, der skal uddanne fremtidens ledere, og på torsdag har han rund fødseldag

4. oktober 2021, 12.31

Peter Agergaard fylder 50 år på torsdag, 7. oktober. Han voksede op i Aulum, men bor på Østerbro i København. Foto: PR-foto

Peter Agergaard voksede op i Aulum, blev student fra Holstebro Gymnasium i 1990 og tog senere en master i erhvervsjura og økonomi fra CBS. Dertil har han blandt andet en Executive MBA fra SIMI og en MBA i lederskab fra Manchester Business School.

Sideløbende har han haft en flot karriere, der blandt andet har budt på en stilling som global HR-direktør for Falck såvel som europæisk HR-direktør for G4S. Ved siden af dette har han varetaget flere bestyrelsesposter.

Hans seneste projekt er derfor et område, der ligger hans hjerte meget nært, nemlig uddannelsen af fremtidens ledere og bestyrelsesmedlemmer i Board Education ApS, en virksomhed, han for nylig har erhvervet.

Sælger var det Aalborg-baserede Board Governance A/S, der har uddannet tusindvis af bestyrelsesmedlemmer siden 2004. Den uddannelsesmæssige driver Peter Agergaard videre under navnet Board Education ApS. I den anledning fik han varme ord med på vejen af Randi Ib, der er CEO og ejer af Board Governance A/S.

- Jeg er glad for at kunne give stafetten videre til Peter, som jeg har kendt gennem en række år, og som har både deltaget og undervist på vores programmer. Jeg er sikker på, at Peter kan videreudvikle på det stærke fundament, som vi har bygget, sagde Randi Ib.

Peter Agergaard bor til daglig på Østerbro i København sammen med sin hustru, Rikke Agergaard, og deres tre sønner.

Indlæser debat...