Bil ramt af is fra motorvejsbro

14. januar 2021, 09.31

Foto: Toke Hage

BRANDE En bil ført af en 27-årig mand fra Bording blev onsdag eftermiddag ramt på forruden af is, da bilen passerede under motorvejsbroen ved afkørsel 10 Brande Syd.

Den 27-årige slap uskadt fra episoden. Han holdt ind til siden og fik ringet 112.

Set i lyset af tidligere episoder med ting, der er kastet fra motorvejsbroer, og eftersom bilisten havde observeret nogle unge personer løbe væk oppe på broen, lød politiets teori onsdag, at der kunne være tale om is, der var kastet mod bilerne.

Politiet rykkede ud for at undersøge stedet, talte med anmelderen, tog billeder af bilen, som havde fået en tydelig skade i ruden og ledte efter gerningsmænd i området.

Torsdag morgen oplyses det på døgnrapporten, at man ikke længere arbejder ud fra en teori om, at ruden blev ramt med vilje.

Bilisten fra Bording havde et kamera i bilens forrude, og ved gennemsyn af videoen herfra, ses også en lastbil, som kører over broen samtidig med, at personbilen passerer under.

Politiet kan derfor ikke afvise, at det er is fra lastbilens presenning, der har revet sig løs og er faldet ned på motorvejen.