Den lokale forening

15. september 2021, 12.34

Jonas R. Laustsen. Foto: Privatfoto

SAMMENHOLD Husker du vedkommende, som du så op til i den forening, som du var i den gang, du var yngre? Eller de gange du kom styrtende hjem for at fortælle om de fantastiske oplevelser, du har haft der? Det er langt hen ad vejen oplevelser, der har været med til at danne os som personer, samt bidrage til det gode liv. Derfor skal de lokale foreninger i endnu højre grad støttes!

De frivillige kræfter, der er i foreningerne, kan noget som ikke kan købes for penge. De kan skabe sammenhold blandt mennesker. De skaber livsglæde i mennesker, hvor gnisten før var slukket. Motion bliver gjort sjovt. Altså er foreningerne med til at skabe et langt bedre både fysisk og psykisk helbred.

Var det det hele? Nej overhovedet ikke. Jeg selv har gået i en forening i Aulum, hvor jeg først var som deltager, og senere endte jeg med også at være i et udvalg/en bestyrelse. Det er jeg faktisk rigtigt glad for. Det var for mig medvirkende til, at jeg fik mod på at stille op i politik.

Jeg ved, jeg ikke er den eneste, hvor en forening har været med til at starte en gnist for forståelsen for bestyrelser, samt givet mod på endnu mere.

Uanset om det er den lokale kaffeklub, fodboldholdet eller en anden fantastisk forening, så ønsker vi i KD at støtte det fællesskab og det gode liv.

Indlæser debat...