13-årig har fået jonglerings-rekord tilbage

Troldhede-drengen Mikkel Priess Christensens rekord lyder nu på 295 jongleringer på ét minut

15. maj 2020, 15.12

Mikkel Priess Christensen med sit bevis på, at danmarksrekorden for flest jongleringer på et minut igen hører hjemme i Troldhede. Foto: Privatfoto

TROLDHEDE Mikkel Priess Christensen, 13 år og fra Troldhede, satte i fjor danmarksrekord i at lave flest jongleringer på ét minut. Han fik 195 jongleringer.

Men rekorden blev siden slået.

Efterfølgende er Mikkel dog kommet med i Brizze FC og har fået rekorden tilbage, lyder det i en pressemeddelelse.

Diplomet er kommet til Troldhede, som beviset på at den 13-årige har slået sin tidligere rekord med 100 jongleringer, så den nye danmarksrekord lyder på 295 jongleringer på ét minut.

Til hverdag spiller fodboldtalentet i Videbæk IF og er som den første udtaget til det specielle hold Brizze FC.

Mikkel har et kæmpe talent inden for freestyle og er altså - trods sin unge alder - den første spiller, der er udtaget af Brian Mengel - bedre kendt som Brizze, Danmarks mest kendte fodboldekvilibrist - til at spille på Brizze FC.

Opdaget på Instagram

Troldhede-drengen blev for nylig overrasket derhjemme af Brian Mengel, som har rundet de 1,3 millioner følgere på Instagram.

Brizze FC er et hold af spillere, der er gode til hver sin ting inden for fodbolden, som tricks, futsal og panna.

Mikkel Priess Christensen kan - til trods for sine kun 13 år - efter sigende udføre tricks, som Brian Mengel ikke selv kan.

Troldhede-drengen bruger flere timer om dagen på at udføre forskellige svære tricks.

Han er nået op på et niveau, hvor flere har spurgt ham om at optræde til forskellige arrangementer.

Den unge dreng har en Instagram- profil, hvor Brizze opdagede det unge talent.

Og for nylig kom Brizze altså på besøg i Troldhede i forældrenes garage, hvor Mikkel træner og træner - og lægger videoer op på sin Insta-profil.

Bagefter havde Brizze endnu en overraskelse til Mikkel. De skulle nemlig forbi FC Midtjylland, fordi Mikkel er stor fan af klubben og særligt af brasilianske Evander Ferreira, der også kan lidt mere end de fleste med en fodbold. jeb