Hvad er racisme?

29. juni 2020, 11.37

Erling Askjær Jørgensen. Foto: Flemming Hansen

RACISME Gennem tusinder af år har menneskene på jordkloden været her i forskellige farver.

Dette har ikke været et problem, og bør stadig ikke være det. Det hele afhænger ikke af, om man er sort, hvid, rød eller brun. Problemet er ikke farven, men hvordan man opfører sig, og forholder sig til medmennesker.

Da vor nuværende Grundlov blev skrevet, medtog man begrebet religionsfrihed. Det var på en helt anden baggrund en den, vi har i dag. Dengang forudså Grundlovens fædre ikke, at det muslimske ville udvikle sig til forsøg på at gøre hele jordkloden muslimsk. Dette er fakta nu.

Enhver kan læse fakta om, at antallet af »Ikke vestlige indvandrere« i Danmark bliver større og større. Ikke ganske langsomt, men hurtigere og hurtigere. Danmark bliver mere og mere muslimsk.

De indvandrede muslimske kvinder opfører sig voldsomt racistisk via deres påklædning og adfærd. De markerer en helt anden livsstil og adfærd, end det der det hidtil gældende i Danmark. Og de holder sig for gode, til deltagelse på arbejdsmarkedet.

Vi er nogle, som ikke i det daglige skilter så meget med at vi er kristne, og vi har ikke brug for »bønnekald« fra højtalere på moskeernes tårne. Men når man hører kirkeklokkerne, så tænker vi på, alt det gode kristendommen har bibragt menneskeheden.

Vi er mange, som elsker fodboldspillerne i FCM uanset deres hudfarve. Ej heller her, er vi racister. Racisme er ikke noget med hudfarve. Nej, ægte racisme er for og imod den muslimske fremmarch. Og det drejer sig om, hvorvidt vi skal finde os i, at vort oprindelige kristne fædreland bliver mere og mere muslimsk.

Da vor nuværende Grundlov blev skrevet, var spørgsmålet om religionsfrihed, spørgsmålet om jøder, katolikker, Jehovas Vidner og indremissionske, havde frihed til at være en del af Danmarks befolkning. Dette har aldrig været et problem, og dette er fortsat helt uproblematisk. Men truslen fra den muslimske fremmarch er noget helt andet. Det er truslen mod vore kristne værdier.

Når nutidens politikere fremhæver, at vi har religionsfrihed i Danmark, så burde de tilføje, at vi har pligt til at modarbejde, at Danmark bliver mere og mere muslimsk.

Og hvorfor så det ? Jo, dette står at læse i Koranen.

Men vi skal ikke have indført sharia-lovgivning i Danmark. Vi skal ikke have praktiseret »kvindeundertrykkelse«.

De politikere og andre, der påberåber sig Grundlovens ord om religionsfrihed, påberåber sig hermed godkendelsen af kvindeundertrykkelse og alt det andet, der følger af muslimsk sharia lovgivning og Koranens onde budskaber. For eksempel stening af kvinder, der er blevet voldtaget.

Uanset om nogle kalder det racisme, så bør vi kristne modarbejde, at vort fædreland bliver mere og mere muslimsk. Og de statslønnede præster i Danmarks folkekirke bør fortælle, hvad det drejer sig om. Danmark skal bevares som et kristent land . De kristne værdier er værd at bevare og værne om.

Dette er, hvad der først og fremmest driver partiet Nye Borgerlige. Med glæde ser jeg, at dette parti har større og større opbakning.