Festaften for logemedlem gennem 60 år: Aksel Christensen har ydet stor indsats i Odd Fellow logen Enrico Dalgas

Aksel Christensen har været med i de 60 af Odd Fellow logen Enrico Dalgas’ 105 år lange historie

Udgivet:29. november 2022, 12.47

Læsetid:1 minut

Aksel Christensen med sin hustru, Ellen. Bag dem er det fra venstre fungerende eksmester Søren Bruun-Ingvardsen, distrikts­deputeret storsire Poul Breiner, overmester Torben Lund Smedegaard, storsire Erling Stenholdt Poulsen og storrepræsentant Michael Norup. Foto: Privatfoto

2 måneder siden

HERNING Mandag 21. november fejrede Aksel Christensen sit 60-årsjubilæum som broder i Odd Fellow loge 45 Enrico Dalgas.

Aksel Christensen blev optaget i Odd Fellow logen i 1962 som 34-årig som medlem nummer 178. Siden er mere end 300 brødre blevet optaget.

Dette blev fejret med tildeling af 60-årshæderstegn, og jubilaren er den første i Enrico Dalgas’ historie, der når 60 års medlemskab.

- Det var en strålende festaften med deltagelse af storsire Erling Stenholdt Poulsen samt distriktsdeputeret storsire Poul Breiner. Desuden overværede Aksel Christensens familie den højtidelige ceremoni i selve logesalen, skriver logen i en pressemeddelelse.

Overmester Torben Lund Smedegaard fremhævede i sin tale til jubilaren, at det var en 60-årsjubilar, der stadig er aktiv i logen, og at logen har stor glæde af Aksel Christensen. Overmesteren udtrykte sin respekt for den store indsats, Aksel Christensen har gjort gennem tiderne.

Odd Fellow-ordenen stammer fra USA. Logen i Herning, hvor jubilaren har været medlem i 60 år, blev etableret for 105 år siden.

Ordenen bygger på venskab, kærlighed og sandhed, hvilket de tre kædeled i logoet symboliserer, og efter devisen: »Vær mod andre, som vi ønsker, andre skal være mod os og vore.«

Indlæser debat