112

Uro i nattelivet: 16-årig ville snyde med pas

6. december 2021, 10.51

Foto: Martin Ballund

HERNING Nattelivet i Herning bød i weekenden på en række overtrædelser af loven, fortæller lokalpolitiet i Herning.

Natten til lørdag forsøgte en 16-årig pige fra Ikast at snyde sig ind på diskoteket Dansebar & Einstein med en anden persons pas. Det blev opdaget, og den 16-årige bliver sigtet for dokumentfalsk og vil få en bøde.

Kort efter måtte politiet igen rykke ud til diskoteket i Smallegade. En 21-årig mand fra Holstebro havde givet en anden person en lussing. Den voldelige mand blev anholdt i to timer og vil få en bøde på 3000 kroner, oplyser lokalpolitiet i Herning.

Den 21-åriges ven, en mand på 20 år, fik også en hilsen fra politiet, fordi han ville blande sig i anholdelsen af den 21-årige.

Tidlig søndag morgen blev politiet kaldt til Old Irish Pub i Østergade. Her blev en 23-årig mand fra Skibby anholdt, fordi han blandt andet råbte »blå mafia« efter betjentene. Det bliver han nu sigtet for. En visitation afslørede også, at manden havde en låsbar foldekniv i den ene bukselomme. Knivsbladet var blot to centimeter langt, men fordi foldekniven kunne låses, er den i strid med knivloven og den 23-årige vil få en bøde.

En 36-årig mand fra Bredsten kunne heller ikke finde ud af tale ordentligt til betjentene. Det var fredag midt på aftenen ud for Fox & Hounds i Østergade. »Fucking mongoler« råbte han blandt andet til betjentene. Den berusede mand blev anholdt og røg i detentionen