Flittig tipper vandt påskeæg

12. april 2021, 07.55

Tobias Sepstrup har vundet to påske­æg lidt på højtids-bagkant - og han var i lodtrækning om et tredje. I alt var der udloddet seks chokoladeæg. Foto: Henrik Lind Jørgensen

VILDBJERG Herning Folkeblads lille og ret uhøjtidelige påskekonkurrence på Facebook har fundet vinderne.

Tobias Sepstrup tog godt for sig af de seks æg af mørk chokolade, der var på højkant. Han vandt to æg, og han kunne have fået et tredje, hvis han havde været lidt heldigere i en af de to lodtrækninger, han var ude i.

Deltagerne i dysten skulle tippe, hvor mange artikler - noter ikke indregnet - Herning Folkeblad har skrevet om seks byer mellem jul og påske. Generelt undervurderede deltagerne redaktionens flid en del, så oftest var det den, der havde skudt højest, der vandt.

I dysten om »Vildbjerg« havde Tobias Sepstrup skudt på 40 artikler, mens Bodil Hagelskjær sagde 50. Det rigtige var 45, og Tobias vandt i lodtrækning.

26 gange har vi skrevet om Sdr. Felding, og Tobias Sepstrup kom med et gæt på 13 tættest på.

Tre personer måtte ud i lodtrækning om »Sørvad«, hvor der er skrevet 23 artikler. Tobias var igen med i opløbet sammen med Anne Marie Rentius og Dorthe Blindkilde. De havde alle tippet på 6 artikler. Dorthe Blindkilde vandt lodtrækningen.

En anden Dorthe - med efternavnet Tokkesdal - vandt i Haderup med et gæt på 19; svaret var 18.

Sara Kjærsgaard Andersen ramte plet i Feldborg - 11 artikler - mens Bodil Hagelskjær fik et påskeægs-plaster på såret efter en tabt lodtrækning ved at vinde slaget om Skarrild. Herfra er 7 artikler skrevet siden jul, og Bodil Hagelskjær tippede på 7.

Lodtrækningen med videre kan ses på Facebook-siden »Herning Folkeblad: Aulum-Vildbjerg-Kibæk«.

Indlæser debat...