Blue Fox henter første sejr: Back blev matchvinder 24 sekunder før tid

Petter Hansson blev matchvinder, da Blue Fox torsdag aften hentede sæsonens første sejr

16. september 2021, 20.20

Petter Hansson afgjorde kampen til Blue Fox’ fordel kort før tid. Foto: Henrik Ole Jensen

ISHOCKEY Hold nu op det holdt hårdt! Men på et mål 24 sekunder før tid vandt Herning Blue Fox torsdag fuldt fortjent 1-0 over Odense Bulldogs.

Efter to nederlag er det »rævenes« første sejr i Metal Ligaen i denne sæson.

Backen Petter Hansson scorede på et slagskud i samme sekund, som Odense blev fuldtallige efter en udvisning.

Indtil da var gået en kamp, som Blue Fox dominerede tungt. Hjemmeholdet vandt skudstatistikken 35-16, og de tal viser udmærket kampens forløb.

Især i kampens første halvdel havde Odense dog et par giftige muligheder på omstilling, men i Herning-målet stod svenske Emil Kruse en flot kamp med flere afgørende redninger. Også kort inden sejrsmålet var keeperen ude med en rigtig stærk redning.

Bau-mål annulleret

I anden periode så det ellers ud til, at Mathias Bau Hansen havde bragt Herning foran, men dommerne underkendte målet, fordi de mente, at Herning-angriberen ramte Odense-keeper Albert Adamsen - der er kommet til fra Herning - inde i det blå målfelt.

Blue Fox kæmpede videre på en aften, hvor holdet spillede godt, men igen skulle der bruges rigtig mange chancer for at finde det ene mål, der gav de tre point.

Men når man spiller til nul, bliver det trods alt nemmere at vinde, og symptomatisk nok var det et back-mål fra distancen, der afgjorde kampen.

Herning spillede igen uden Christopher Clapperton og havde også Jarkko Malinen ude i aften. Til gengæld var Kristian Jensen tilbage efter en enkelt kamp udenfor.

Thomas V. Andersen blev før kampen hyldet for 400 optrædener i Blue Fox-trøjen.

Næste kamp for Blue Fox er lørdag aften på udebane i Frederikshavn.

Indlæser debat...