Mindeord: Farvel min kære elskede storebror Brian Fløe

Udgivet:22. februar 2023, 20.00

Læsetid:2 minutter

»Du var et fantastisk og altid begejstret menneske,« skriver lillebror Kenneth om storebror Brian Fløe, der døde som 51-årig. Foto: Privatfoto

1 måned siden

MINDEORD Kenneth Fløe skriver mindeord om sin storebror Brian Fløe, der døde 8. februar 2023 i en alder af 51 år:

Farvel, min kære elskede storebror. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget du altid har betydet for mig, og jeg kan slet ikke forstå, at jeg og mor og far aldrig skal se dig igen. Det er så hårdt, og jeg er så knust og ville så meget ønske, at du kom tilbage til os.

Du har altid inspireret mig så meget og lærte mig så meget, og vi opdagede blandt andet Twin Peaks, David Lynch, Wild at Heart, Björk og The Sugarcubes og ikke mindst The B-52’s sammen, og jeg tror, de fleste godt ved, hvor meget det betyder for mig.

Vi fandt dokumentarfilm om ufo’er, 9/11, pyramider, Nikola Tesla, korncirkler, frimureri, Bohemian Grove og Kate Bush-musikvideoer om Cloudbusting og Wilhelm Reich. Og det var dig, der fik Niels Harrits øjne op for 9/11, og jeg er så stolt af dig.

Du var et fantastisk og altid begejstret menneske. Du kørte på offroad motorcykel og overlevede et vildt styrt. Du introducerede så meget musik for mig, da jeg var lille - ikke mindst David Bowie og Ryuichi Sakamoto.

Vi havde så mange fantastiske og sjove tider sammen, specielt alle de gange jeg besøgte dig i Berlin, vi blev veganere, og vi var så tætte. Og vores fantastiske tur rundt i USA, da du kun var 15 år og gik i skole i Seattle. Du var der altid for mig som min guide, og du vil altid være dybt i mit hjerte og min sjæl for evigt.

Du var en af de få seje, der slettede sin Facebook-profil og boykottede alle sociale medier for cirka syv år siden og fokuserede på at lave din musik.

Jeg troede, at du ville være her for altid, men nu er du pludselig væk. Ingen advarsel, ingen farvel. Men du og dit minde vil leve videre i os alle.

Det var et mareridtchok her på min ferie, som sluttede med at græde på stranden, i solen og i det smukke hav, men det har været healende, inden jeg skulle hjem til hårde tider.

1000 tak til alle mine venner, der har ringet, og alle dine venner, jeg har snakket med. Vi har så mange gode og sjove minder om min bror, vi skal hylde sammen. Det betyder alt lige nu.

Jeg elsker dig så meget, Brian, min kære bror, og mor og far og jeg vil savne dig altid. Du er nu et smukt sted fyldt med kærlighed, og jeg glæder mig til at møde dig på andre planeter. Kærligst. Din lillebror Kenneth Fløe.

Brian Fløe døde i en alder af 51 år. Bisættelsen har fundet sted.

Indlæser debat