Thygesen Textile Group fordobler overskud

Den Ikast-baserede tekstilkoncern melder om positiv udvikling i alle sine selskaber

Udgivet:09. juli 2015, 11.01

Læsetid:1 minut

Niels Laurits Thygesen er indehaver af Thygesen Textile Group. PR-foto

8 år siden

Regnskab Tekstilkoncernen Thygesen Textile Group A/S, der ejes af Niels Laurits Thygesen, Ikast, kommer ud af regnskabsåret 2014/15 med et nettoresultat på over 20,3 millioner kroner efter skat mod 8,7 millioner kroner året før.

Det mere end fordoblede overskud er skabt ud af en omsætning på 164 millioner kroner, som er seks procent højere end året før.

Thygesen Textile Group har ejerdele i det tyske selskab Müller Textil GmbH og Ikast-selskabet Thygesen Textile Solutions A/S. Sidstnævnte er igen forgrenet i flere virksomheder som Thygesen og Birk Fabrics, der producerer strikkede metervarer på fabrikker i Danmark og Polen samt The Headwear Company, der tilbyder hovedbeklædning til blandt andet kræftramte kvinder.

I en pressemeddelelse konstaterer virksomheden, at resultatet er skabt gennem fremgang inden for alle koncernens forretningsområder.

- Vi glæder os over, at Thygesen Textile Solutions for andet år i træk udviser stor fremgang i indtjeningen og er lykkedes med en turnaround af virksomheden. Endvidere at vi har et fortsat meget positivt afkast af vores ejerandel i Müller Textil i Tyskland, udtaler direktør Niels Laurits Thygesen, der også ser positivt på det kommende år:

- Vi forventer en fortsat positiv udvikling inden for alle forretningsområder, uddyber han.

Müller Textil GmbH har haft vækst i både omsætning og indtjening, især inden for salg af tekstilprodukter til automobilindustrien.