Flere Blue Fox-brikker på plads: Nye kontrakter til lokale talenter

William Lund og Valdemar Andersen har begge skrevet under på etårige kontraktforlængelser

Udgivet:03. juni 2023, 09.02

Læsetid:1 minut

William Lund er et af de to lokale talenter, der har fået forlænget kontrakten med Blue Fox. Foto: Tom Laursen

Kenneth Kristiansen
Journalist
Kenneth Kristiansen
Journalist| +45 96 26 37 18 | kgk@herningfolkeblad.dk
Sportsjournalist på Herning Folkeblad siden 1999. Det er helt tilbage til dengang, FC Midtjylland blev stiftet. Udover fodbold skriver jeg primært om håndbold - men også alt muligt andet. Tip mig gerne med en god historie.
Se flere artikler af Kenneth Kristiansen

4 måneder siden

ISHOCKEY Så er yderligere to brikker til den kommende sæsons trup faldet på plads hos Herning Blue Fox.

De danske vicemestre har indgået etårige kontraktforlængelser med to af de lokale talenter. Det drejer sig om den 21-årige back William Lund og den 18-årige målmand Valdemar Andersen.

Sidstnævnte er lillebror til den herningensiske NHL-målmand Frederik Andersen. I den nu overståede sæson fik Valdemar Andersen sin debut for Blue Fox, og efter sommerferien træder han et skridt længere frem i køen som det, Blue Fox selv i pressemeddelelsen kalder »backup-målmand«. Det vil sige, at Valdemar Andersen som udgangspunkt er andetvalget til pladsen i målet efter Mac Carruth.

- Han har været en del af de danske ungdomslandshold og er et målmandstalent, som vi skal forsøge at gøre vores bedste for at udvikle hos Blue Fox. Valdemar skal indgå i et målmandsteam med Mac Carruth, og med det øgede ansvar håber vi, at Valdemar kan tage et stort skridt i sin udvikling i den kommende sæson, udtaler Blue Fox-sportschef Daniel Nyegaard

Forsvarstalentet William Lund, der ligesom Valdemar Andersen er fra Herning, fik hele 42 kampe for Blue Fox i sidste sæson og skal nu fortsætte sin udvikling.

- William har fået en masse ny erfaring fra blandt andet at have spillet en masse i sidste sæsons slutspil. Han er en ambitiøs og hårdtarbejdende ung spiller, som gerne vil udvikle sig yderligere, og det forventer vi, at han gør i den kommende sæson, siger Daniel Nyegaard.

Næste sæsons Blue Fox-trup

Herning Blue Fox har indtil videre offentliggjort kontrakter med følgende spillere til sæson 2023-24 (tilgange i parentes):

Målmand: Mac Carruth, Valdemar Andersen

Backer: Santeri Suistio (Frederikshavn), Jacob Böll (Frederikshavn), Christian Mieritz, Jakob Jessen, Kasper Simonsen, William Lund

Angribere: Brett Thompson (Rungsted), Victor Cubars (Herlev), Martin Eskildsen (Sønderjyske), Magnus Carlsen (Rungsted), Mathias From, Mathias Bau Hansen, Morten Poulsen, Lukas Bang, Frederik Brændgaard, Simon Schleicher