Loge overrakte donation til Herning Krisecenter

28. oktober 2019, 14.11

Eksmester Poul Erik Lyngsø fra Logen Troskab overrakte 30.000 kroner til Lene Danner Hessellund, leder af Herning Krisecenter. Foto: Privatfoto

HERNING Lørdag holdt frimurerlaugslogen Troskab et årligt provinsialmøde i lokalerne på Bredgade i Herning, og det blev brugt som anledning til at uddele en donation til en udvalgt modtager.

Valget var faldet på Herning Krisecenter, fordi det skulle være en lokal organisation, som yder en stor indsats til gavn for personer med særligt behov både på kort og lang sigt.

Krisecenteret er for kvinder og deres børn, som har været udsat for vold eller trusler om vold, og Logen Troskab havde besluttet, at donationen skulle gå til børnene.

Eksmester Poul Erik Lyngsø oplyser, at beløbet er tiltænkt indkøb af legetøj, sportsudstyr og lignende, og han er vidende om, at nogle af pengene skal gå til gode fodboldmål.

Logerne i Jylland Nord-kredsen havde samlet 15.000 kroner ind, og de tre loger i huset i Herning - Folke Bernadotte til Caritas, Den Gyldne Trekant samt Troskab - havde fordoblet det til 30.000 kroner.

De blev overrakt til lederen af Herning Krisecenter, Lene Danner Hessellund.