Tohjulet drøm er gået i opfyldelse

Danni Jensen har åbnet en motorcykelforretning, hvor han både reparerer og sælger motorcykler

1. juni 2016, 13.39

Danni Jensen servicerer alle motorcykelmærker på sit nyåbnede værksted - også Harley Davidson, som han står og roder med her på billedet. Foto: Henrik Ole Jensen

Motorcykler Lige nu dobbelt-jobber Danni Jensen. Det gør han, da det giver ham mulighed for at føre en gammel drøm ud i livet. Lige siden han blev færddigudlært som motorcykelmekaniker, har han haft planer om en dag at åbne sit eget sted med salg og reparation af motorcykler.

Og det er nu sket, men indtil videre passer han fortsat sit job som salgskonsulent i sin fars virksomhed, ABC Ikast. Det er dog ikke noget problem, for de to virksomheder ligger på samme adresse på Transportbuen i HI Park.

- Jeg har altid gjort meget i motorcykler, og da jeg blev udlært, ville jeg gerne være selvstændig, men finanskrisen gjorde, at tiden ikke var til det, men jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle være selvstændig. Nu bød chancen sig så, og så skulle det være, fortæller Danni Jensen.

Servicerer alle mærker

DJ Motorcykler Aps, som han har døbt sin virksomhed, holder som sagt til i samme bygning som ABC Ikast. Her har han indrettet et cirka 100 kvadratmeter stort motorcykelværksted samt 150 kvadratmeter udstilling, hvor der fremvises mange forskellige motorcykler - primært japanske, da det er der disse, Danni Jensen selv fortrækker.

- Jeg synes, der har manglet en forretning i 7400, der kunne tilbyde det hele, og her har vi en god placering lige ved motorvejen, så mange ser os, så det kan ikke være bedre, siger Danni Jensen, der på værkstedet servicerer alle motorcykelmærker.

Danni Jensen har brugt vinteren på at købe motorcykler, der nu er sat til salg i den nye forretning.

- Jeg er bedst til japanere - og jeg holder mig gerne til de nyere fra 2005 og frem, men jeg har fundet nogle af de mest gængse - både nye og ældre, så der er til alle typer, siger Danni Jensen, der håber, at han på et tidspunkt får mulighed for at blive forhandler af et mærke, så han også kan sælge helt nye motorcykler.

Også plads til de firehjulede

Ud over motorcykler gør DJ Motorcykler Aps sig også i salg af ATV og UTV.

- UTV er meget populære i USA. Her kan man sidde to personer, ligesom man har et lad. De henvender sig især til eksempelvis jagtfolk, landmænd og skovfolk, siger Danni Jensen, der inden for dette felt er forhandler af Polaris.

- Polaris er noget af det bedste efter min mening, og vi har et bredt sortiment, der går helt fra de små maskiner til de store med 150 hk, siger Danni Jensen.

Han er desuden forhandler af Ape knallerter. Denne forhandling har han overtaget fra ABC Ikast.

- Vi er den eneste forhandler af dem her i området. De kan køres uden kørekort, og der er en stor efterspørgsel på dem, lyder det.

Danni Jensen fortæller, at der er blevet taget godt imod den nye virksomhed, og så håber han blot på, at vi får en god sommer, så der kommer masser af motorcyklister forbi.

- Man mærker hurtigt, når vejret bliver bedre, for så er der travlt. Der er ikke så mange, der kører, når det er dårligt vejr, og så kommer der ikke så mange i butikken, siger Danni Jensen, der nok skal finde tid, så han selv kan komme af sted ud på landevejene, og med sit nystartede liv som selvstændig har han pludselig mange motorcykler at vælge mellem.

- Det er lidt forskelligt, hvad jeg selv kører - det er lige, hvilken motorcykel der er indregistreret af dem, jeg har stående.

Danni Jensen har et væld af forskellige motorcykler til salg, men i udstillingen står også en Kawasaki årgang 1972, der er meget velholdt og sjælden. Ifølge Danni Jensen er det en uvurderlig motorcykel, og den der da heller ikke til salg.? Foto: Henrik Ole Jensen
DJ Motorcykler Aps forhandler også firehjulede køretøjer som blandt andet ATV og UTV. Foto: Henrik Ole Jensen
Danni Jensen har længe drømt om at blive selvstændig med salg og reparationer af motorcykler. Nu har han ført sin drøm ud i livet. Foto: Henrik Ole Jensen