Krimiforfatter fra Arnborg med ny roman

13. maj 2020, 08.50

Kent Langkjær nyeste roman hedder »Elektrochok«.

ARNBORG Kent Langkjær er fra Arnborg. Han er uddannet ergoterapeut og har arbejdet inden for forskellige grene af psykiatrien. I de seneste 12 år har han været ansat som leder i Aalborg Kommunes socialpsykiatri, og igennem det arbejde har han fundet inspiration til to kriminalromaner.

Den nyeste hedder »Elektrochok«, og den udkommer på fredag. »Elektrochok« er andet selvstændige bind i serien med efterforskningsleder Torsten Lange som hovedperson - første bind hed »Deroute«.

På bagsideteksten kan man læse:

»Efterforskningsleder Torsten Lange er sygemeldt og behandles med elektrochok. Midt i serien af behandlinger mistænkes han for drabet på sin ekskone - journalisten Lena Lange. Torsten rejser tilbage til fødebyen Aalborg, og modvilligt må han selv undersøge sagen, selv om hukommelsen er svækket, og de psykiske problemer ulmer lige under overfladen. Undervejs i efterforskningen tyder det på, at der er visse sammenfald mellem sagens implicerede og en terrorefterforskning ledet af Rasmus Theil fra PET. Torsten må træffe svære valg, der kan få konsekvenser for, ikke blot hans eget liv men også det politiske klima i Danmark«.