Oles nye Auto Fit

Nyudklækket herningensisk direktør og iværksætter vil indrette handicap- og erhvervsbiler

15. september 2018, 16.06

Administrerende direktør Ole Degn (t.h.) og ansvarlig værkfører Allan Bach gør en bil klar til afhentning i værkstedet Auto Fit i Tjørring. Foto: Flemming Hansen

Specialbiler Efter 25 år som lønmodtager i samme branche, tog 47-årige Ole Degn skridtet og er nu sprunget ud som selvstændig erhvervsdrivende. Biler til både håndværkere og til handicapkørsel, som for eksempel skal have deres kørestol eller værktøj stående, uden at det rutsjer gennem vognen, kan ikke nøjes med en almindelig bil. Derfor vil Ole Degn fokusere på biler, der kræver en særlig indretning.

- Det er primært gulvet, skinnerne og sæderne, som skal have en fleksibel indretning. Det er det her, jeg kan, og har arbejdet med i så mange år, siger Ole Degn, der er administrerende direktør i Auto Fit A/S.

Han viser stolt bilerne frem i udstillingshallen, hvor man kan se, at der er blevet lagt nye skinner ind i gulvet på en bil, som skal bruges til handicapkørsel. Skinnerne er lagt, så stolene kan justeres efter, hvor mange kørestole, der skal være plads til. Ole Degn viser de nye kataloger frem, som viser hvordan man lægger de helt rigtige kroge og seler ned i gulvet, så man kan spænde kørestole forsvarligt fast, uden at der stikker noget op, som man kan komme til skade på.

Bruger sit netværk...