Overrasket træner: Hæder for holdindsats

Julia Korshøj er et godt bestyrelsesmedlem og en værdsat træner i Vildbjerg Svømmeklub. Derfor fik hun blomster fra DGI

20. november 2019, 15.08

Konsulent Anni Lyskjær (t.v.) fra DGI Midtjylland overraskede Julia Korshøj med blomster, da Julia Korshøj var ved at træne Vildbjerg Svømmeklubs talenthold. Foto: Henrik LInd Jørgensen

VILDBJERG DGI tager sig ikke kun af at organisere breddeidrætten, arrangere kurser og hjælpe foreninger med praktiske spørgsmål omkring medlemsstyring. Konsulent Anni Lyskjær fra DGI Midtjylland er hver måned ude med en buket blomster og et diplom til en person fra en af DGIs foreninger, der skal belønnes for en særlig indsats.

Overraskelsesangrebene kaldes for »månedens velkomstbuket«.

- Vi har fokus på, at vi skal være bedre til at byde folk velkommen i fællesskabet, og det synlige bevis på det er buket og diplom, siger Anni Lyskjær.

Senest har Julia Korshøj fra Vildbjerg Svømmeklub fået en hilsen. Julia Korshøj er også aktiv i Herning Svømmeklub, men det er klubben i Vildbjerg, der har indstillet hende til hæderen på grund af hendes store indsats for klubben.

- Jeg synes, vi får en del indstillinger fra foreninger, der gerne vil hædre med en buket. Vi kan ikke give buketter til alle, men vi skriver tilbage til dem, der har indstillet, at de stadig ligger i bunken og kan komme i betragtning senere, siger Anni Lyskjær.

Der er uddelt buketter siden marts i år, men den månedlige overraskelsestur fortsætter næste år, oplyser Anni Lyskjær.