Paragolf Open holdes i Herning og Vildbjerg

28. april 2021, 08.01

Sidst i juni skal der spilles paragolf på golfbanen i Herning og i Trehøje Golf Klub, som billedet er fra. Foto: Flemming Hansen

HERNING/VILDBJERG Dansk Golf Union og Parasport Danmarks Golfudvalg inviterer til Danish Paragolf Open 2021.

Turneringen spilles 29. juni i Trehøje Golf Klub og 30. juni i Herning Golf Klub.

Det er to meget forskellige baner med Trehøjes lyngklædte og bakkede skovbane og Hernings smukke parkbane, men begge baner udfordrer deltagerne.

Turneringen holdes som en EDGA-turnering (European Disabled Golf Association, det europæiske forbund for handicappede golfspillere), og der forventes spillere fra hele Nordeuropa, fortæller Peter Møller, udvalgsmedlem i Parasport Danmarks Golfudvalg i en pressemeddelelse.

- Vi forventer, at Danmark stiller med en række stærke spillere. Gennem de senere år har dansk paragolf blandt andet haft en europamester, en Special Olympics-guldmedaljevinder og et landshold, som vandt guld i Nations Cup.

Spillere med alle handicap kan deltage. Eneste kvalifikation er en EDGA-licens. Det betyder, at spillerens handicap skal være godkendt af EDGA. Der spilles i to klasser. Spillere med golfhandicap på 18,4 eller lavere og en klasse for spillere med golfhandicap på 18,5 eller højere. Højeste golfhandicap er 54. Der er en deltagerbegrænsning på 80 spillere, og der kåres en samlet vinder over de to dage.

Turneringen er åben for tilskuere, hvis coronarestriktionerne giver lov. Alle kan gå rundt på banen og nyde en masse fantastisk golf, og der er fri entré.

Indlæser debat...