Herning-entreprenør skal bygge for Grundfos

JFP skal opføre en såkaldt Event Hall for Bjerringbro-virksomheden

5. december 2019, 08.34

Byggeriet omfatter et indendørs udstillingsområde, som skal præsentere Grundfos’ produkter for danske og udenlandske gæster. Foto: PR-foto

BYGGERI Pumpeproducenten Grundfos i Bjerringbro udvider med et Event Hall-byggeri, som skal give mere fleksibilitet i forhold til events, messer og arrangementer. Det bliver JFP A/S, skal opføre hallen i hovedentreprise, oplyser Herning-entreprenøren i en pressemeddelelse torsdag morgen.

Det 3000 kvadratmeter store Event Hall-byggeri samt ombygning af 720 kvadratmeter mødelokaler og kontorer skal give Grundfos et permanent udstillingsområde til rundvisninger for de mange danske og internationale gæster i virksomheden. Derudover skal hallen kunne opdeles i tre mindre områder og dermed danne rammen om flere arrangementer på samme tid. Hallen ligger til forskel fra den eksisterende i niveau, som betyder at messestande fra hele verden kan transporteres direkte ind i hallen og opstilles nemt og hurtigt.

JFP blev enstemmigt valgt

Senior Architect Hans Christian Baastrup fra Grundfos fortæller om baggrunden for valget af JFP:

- Vi har en fuldstændig fastlagt procedure for vurdering af de partnere, vi indgår samarbejde med. Derfor blev fire entreprenører udvalgt i første runde til at give bud og inviteret til gennemgang af projektet. JFP blev efterfølgende enstemmigt valgt. Det skyldes flere ting. De har lavet et omhyggeligt forarbejde, som de redegjorde professionelt for. De har valgt en professionel organisation til at gennemføre projektet – både i byggeledelsen og blandt underentreprenørerne, de har en fornuftig pris og ikke mindst, vi har tillid til dem. Vi forventer at gennemførelsen bliver ligeså god som den indledende fase og ser frem til samarbejdet.

Klar i april 2021

Event Hall skal bygges i perioden januar 2020 til april 2021 og indeholder også 10.300 kvadratmeter udeareal med parkeringsanlæg, spillebaner og aktivitetsarealer.

ERIK Arkitekter er totalrådgiver på byggeriet med COWI som underrådgiver, og JFP’s datterselskab JFP Murer & Tømrer skal levere betonentreprisen og elementmontagen.

Underskrift ved Poul Due Jensen, der er Group Executive Vice President for Grundfos Holding A/S, og salgsdirektør og partner Søren Trærup fra JFP A/S. Foto: PR-foto