Triatleten Michelle Vesterby er isoleret på Lanzarote

På grund af Spaniens nedlukning må triatleten Michelle Vesterby fra Herning end ikke forlade Club La Santa for at cykle en tur

15. marts 2020, 14.46

Michelle Vesterby - her fotograferet ved et velgørenhedsarrangement i Herning i 2018 - er lige nu strandet på Club La Santa på Lanzarote. Foto: Tom Laursen

TRIATLON Den herningensiske professionelle triatlet Michelle Vesterby har den seneste gode uges tid været på træningsophold på den kanariske ø Lanzarote. Hun kommer ofte på træningsanlægget på Club La Santa, hvor der er perfekte muligheder for blandt andet at svømme, cykle og løbe.

På Facebook fortæller hun, at hun og resten af familien efter planen skal rejse hjem på fredag. Men nu er Spanien lukket totalt ned, og gæsterne på Club La Santa må end ikke forlade anlægget. Heller ikke for at passe cykeltræningen. Det betyder selvfølgelig, at hjemrejsen er mere end usikker.

- Sidste cykeltur blev i går (lørdag) heldigvis en af de rigtig gode. Spanien er lukket ned, og vi er »fanget« på Club La Santa. De arbejder på højtryk for at få os hjem i god ro og orden, som Udenrigsministiet har foreskrevet. Det er en frusterende tid, men jeg bakker 100 procent op omkring de tiltag, der laves. Og vær ikke i tvivl. Det er sundhed før Ironman, men det er mit job, skriver hun i et opslag til sine næsten 42.000 følgere.