Video: Både hovedet og fødderne har det godt

Patrick Cakirli er snart Danmark rundt på to fødder. I disse dage går han her på egnen, og han har brug for selskab

4. oktober 2021, 13.39

Klar til afgang. Fra venstre Patrick Cakirli fra Østerbro, Lisbeth Abrahamsen fra Simmelkjær, Helle Abrahamsen fra Kjellerup, Bent Thomsen fra Vejrum ved Struer og John Christensen fra Ejsing nær Vinderup. Han har også en Laban med. Foto: Henrik Lind Jørgensen

HADERUP Patrick Cakirli har ikke altid haft det nemt. Han har tumlet med personlige problemer og ensomhed, men snart to måneder inde i hans Tour de Danmark - til fods vel at mærke - har han det både godt i hoved og i fødderne.

Når han slutter sin tur i Esbjerg om nogle dage, har han gået 1600 kilometer. Ikke alene, for meningen med hans »March mod Ensomhed« er, at han skal have selskab. Uden selskab. Ingen gang.

- For det meste har der været en håndfuld personer, der har fulgtes med mig. Nogle er gået hele dagsetapen, andre en del af den. Det meste, jeg har været oppe på, har været omkring 1000 fra Aabybro til Fjerritslev, siger Patrick Cakirli, som på mandagens etape fra Haderup til Holstebro har udsigt til at følges med fire andre marchfolk. Og en hund.

Tirsdag går turen fra Holstebro til Herning via Aulum og Sinding, og onsdag er det mellem Herning og Brande, Patrick Cakirli søger selskab.

Indlæser debat...