Mister veteranbil til flammerne: Bil brød i brand ved Videbæk

12. oktober 2021, 15.07

Brand og Redning Midtvest måtte tirsdag eftermiddag rykke ud fra stationen i Videbæk og slukke en ældre veteran bil. En 2 CV. Bilen endte med at udbrænde. Foto: Henrik Ole Jensen

VIDEBÆK Det var med tårer i øjnene at en ejer af en gennemrenoveret 2 CV tirsdag eftermiddag måtte se til, at hans bil udbrændte på Skjernvej syd for Videbæk. Indsatsleder Michael Nielsen fra Brand og Redning Midtvest fortæller om episoden:

- Vi fik meldingen klokken 13.28, og da vi kommer frem med en brandbil fra stationen i Videbæk, er bilen faktisk overtændt. Og det er jo et utroligt trist syn for en bilejer, og da i særdeleshed til en veteranbil, der er brugt så mange timer på, som den vi var ude og slukke i dag.

- Der er formentligt tale om en kortslutning i ledningsnettet. Ejeren har oplyst til mig, at han forud for hændelsen havde lugtet benzin, og derfor kørte ind på vigepladsen ude ved Trøstrup, Da han standsede bilen brød den faktisk i brand med det samme, og han kunne kun gøre det han gjorde - nemlig at tilkalde os.

Indsatslederen betegner bilen som udbrændt.

Indlæser debat...