Orange muskelbil: Politiet leder stadig efter vanvidsbilist

Politiet modtager stadig gerne henvendelse fra borgere, der har informationer om den skaldede mand i den orange Ford Focus ST

16. september 2021, 17.24

Har du oplysninger om vanvidsbilister i den orange Ford Focus, så vil politiet gerne høre om det på telefon 114. Foto: PR-Foto

HERNING Vanvidsbilisten i den orange Ford Focus ST med omkring 300 hestekræfter under kølerhjelmen skal ikke vide sig sikker på at holde sig under politiets radar.

Politiet efterforsker nemlig stadig sagen. Og faktisk har politiet allerede identificeret andre lokale ejere af en bil af samme type og farve, som dog intet har med vanvidskørslen at gøre.

Det oplyser vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Læs også
Kørte 215 kilometer i timen på motorvej: Politiet leder efter orange Ford Focus

Modtager gerne tip

- Vi har fået melding om, at bilen er set i Skolegade. Hvis der er borgere, der har viden om manden eller den efterlyste bil, så hører politiet fortsat gerne fra dem, siger Ole Vanghøj.

Den pågældende mand blev tirsdag eftermiddag set i en orange bil med stjålne nummerplader ved Tjørring Hovedgade, hvor han angiveligt sad og røg en joint. Manden beskrives som værende rund i ansigtet, næsten skaldet og omkring 40 år.

Læs også
Vanvidsbilist fra Herning set igen: Politiet forfulgte orange muskelbil på Fyn

Stak af i høj fart

Da politiet tirsdag ville tale med ham, stak han af med 167 kilometer i timen på Hilmar Sølundsvej og 215 kilometer i timen på motorvejen mod Holstebro. Patruljevognen mistede kontakten med bilen ved frakørsel 18, Sinding.

Politiet har også et foto af manden, har ordensmagten oplyst.