16 forestillinger på en enkelt weekend

12. august 2021, 12.12

Performancegruppen Seidlers Sensorium optræder i Skovsnogen. Foto: Privatfoto

SKARRILD Deep Forest Artland - Skovsnogen - inviterer til en times vandring i weekenden, hvor man bliver en del af forestillingen »Å vil liv« af performancegruppen Seidlers Sensorium. Til hver af i alt 16 forestillinger guides kun otte publikummere til fods mellem fem mødesteder i skoven, hvor de oplever performere og sangere. Undervejs opleves skoven og Døvling Å, en del af Skjern Å, som blev rettet ud i 1960’erne og genslynget i 2003. Publikum følger en udviklingsrejse fra barn til voksen og vil kredse om at træffe valg, at gå den lige eller snoede vej, at blive omklamret, at sige fra, at fralægge sig noget gammelt og ikke at vente længere.

Kristina Tanning, Skovsnogens daglige leder, er meget begejstret for tilbuddet, som er for både voksne og børn fra 10 år.

- Publikum er jo vant til at møde ting i skoven, der sætter gang i fantasien og giver noget af snakke om. Nu kan man så blive en del af en forestilling. Jeg håber, der er nogle børnefamilier eller grupper, som har lyst til at få en helt unik og sanselig oplevelse, siger hun.

Mødested er ved den hvide pavillon på den store p-plads ved Sdr. Ommevej.

Indlæser debat...