Atter liv i køkkenet: Take away fra Videbæk idræts-og Fritidscenter

17. februar 2021, 12.47

Jannik Hamborg Kristensen er ny kok hos Videbæk idræts- og Fritidscenter og har i denne uge premiere på takeaway. Foto: Henrik Ole Jensen

VIDEBÆK Efter måneder med stilstand kommer der atter blus under potter og pander i køkkenet på Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

I morgen, torsdag, har idrætscentrets nye kok, Jannik Hamborg Kristensen, premiere på idrætscentrets tilbud om takeaway. Jannik Hamborg Kristensen blev fra nytår ansat som idrætscentrets egen kok. Han kom fra en stilling som kok ved det nu lukkede Westergaards Hotel i Videbæk.

Covid-19 har siden lukket idrætscentret ned, men nu vil Jannik Hamborg Kristensen sørge for liv i køkkenet igen med tilbud om takeaway med en dagens menu torsdag, fredag og lørdag. Søndag er han klar til at udlevere brunch. Jannik Hamborg Kristensen fortæller, at der så småt er ved at komme gang i bestillingerne.

- Det går okay. Der komme flere og flere dag for dag. Det er jo vinterferie, så folk er nok i sommerhus. Fra næste uge skal det nok blive godt, siger Jannik Hamborg Kristensen, der gør klar til torsdagens menu, der er stegt flæsk.