Se karaktererne: Ung indskifter var bedste mand

Gustav Isaksen fik kun én halvleg på banen, men den 20-årige kantspiller satte det største aftryk. Se Folkebladets karakterer til alle FCM-spillerne her

16. maj 2021, 16.01

Gustav Isaksen skabte liv med sin direkte stil, da han kom på banen. Han kom til tre afslutninger og vandt fem direkte dueller. Den 20-årige kantspiller får derfor karakteren 8 på en skala til 10 af Folkebladet. Foto: Henrik Ole Jensen

FODBOLD Det blev en frustrerende eftermiddag på MCH Arena for FC Midtjylland, der måtte nøjes med 1-1 mod de nyslåede pokalvindere fra Randers FC.

Anden halvleg var dog noget bedre end første, og det bidrog Gustav Isaksen til. Han var banens bedste FCM’er ifølge Folkebladet. Her kan du se karaktererne til ham og resten af FCM-spillerne:

Jonas Lössl - 7

Fin præstation af den hjemvendte keeper, som ikke var langt fra at redde straffesparket. Også flere gode igangsætninger.

Dion Cools - 4

Kom sådan set fint med frem, men fik alt for lidt ud af sine fremstød. En spildt dag for belgieren. (ud 61’)

Erik Sviatchenko - 5

Begik småklodset straffespark uden at have onde hensigter. Ellers var han vanlig duelstærk og fokuseret i sin præstation.

Læs også
Erik Sviatchenko: Vi skal gøre det bedre, hvis vi skal vinde guld
+Abonnement

Alexander Scholz - 7

Årets Superligaprofil havde en af sine mere rolige dage. Leverede omhyggeligt forsvarsspil som altid og spillede bolden fint ud.

Joel Andersson - 6

Svenskeren løste opgaven ok på en uvant plads i den første time og løftede niveauet, da han kom over i højre. Fik stor chance på Kabas oplæg. (ud 90’).

Jens-Lys Cajuste - 5

Kom til afslutning i god position efter 10 minutter, men resten af halvlegen var for bleg. Ofret på det taktiske alter i pausen. (ud 46’)

Frank Onyeka - 6

Bremsede flere gange Randers i fremdrift med fine aktioner. Vandt flest dueller af alle. Det blev dog mest ved pligtopgaverne for nigerianeren.

Anders Dreyer - 6

Rejste sig fra en sløj første halvleg med flere gode, offensive aktioner - blandt andet med to nærgående frispark og også involveret i opspillet til andre muligheder.

Evander Ferreira - 8

Vitalt frisparksmål fra brasilianeren sikrede det ene point. Var ganske meget på bolden og slap oftest fint af med den. Kom til flest afslutninger af alle, men flere af dem var fra lang afstand.

Pione Sisto - 4

Kom med selvtillid fra tre mål i de seneste fire kampe, men fik intet ud af det. Et skævt langskud og et par korte pasninger ind i midten var alt. (ud 61’)

Sory Kaba - 6

Tilkæmpede sig flere frispark i gode positioner og serverede stor chance for Joel Andersson. Havde dog ikke selv skarpheden med sig på sine egne afslutninger.

Læs også
Brøndby snublede i Parken: FCM kan igen selv afgøre kampen om DM-guldet

Indskiftere:

Gustav Isaksen - 8 (Kampens spiller)

Skabte liv i det forkrampede FCM-spil med sin fine boldføling og udfordrende stil. Var tæt på at score med flot hug efter solotur. Kom til tre afslutninger og vandt fem dueller. Stærkt. (ind 46’)

Júnior Brumado - 4

Fyldte trods alt noget og fik også en god chance, men han lykkedes ikke med sine offensive aktioner. (ind 61’)

Ailton Ferreira Silva - 5

Kom ikke meget på bolden i sin halve time - havde blot otte afleveringer i alt. Ét godt indlæg blev det dog til. (ind 61’)

Mikael Anderson - UB

Nåede ikke at sætte et aftryk med sit korte indhop. (ind 90’)

Læs også
Sådan gik kampen: FC Midtjylland skuffede fælt - men fik senere hjælp af FCK

Karakterskala:

10: Landsholdet og udlandet kalder

9: Fremragende kamp

8: Dominerende og vigtig

7: Stærk præstation

6: Godkendt indsats

5: En dag på kontoret

4: Plads til forbedring

3: Meget lidt fungerede

2: Skulle være blevet hjemme

1: Skandaløs indsats

Indlæser debat...