Endnu et år på Ønskeøen: Corona udsætter Peter Pan

23. februar 2021, 11.04

Bente og Bjarne Meldgaard, der står i spidsen for Teaterspirerne, må endnu engang affinde sig med en udskydelse af »Peter Pan«. Forestillingen er udskudt endnu et år og bliver formentlig et af de mest gennem-øvede teaterstykke nogensinde. Foto: Flemming Hansen

BRANDE - Så skete det, vi frygtede, nemlig at vi blev nødt til at udsætte Teaterspirernes forestilling »Peter Pan« til 2022.

Det er formanden for Teaterkompagniet, Jørgen Lauridsen, der er ude med den kedelige, men også forventlige besked i en pressemeddelelse.

Forestillingen med Teaterkompagnigets ungdomsafdeling skulle have spillet 26. og 27. marts.

- Vi har som så mange andre haft opmærksomheden på 28. februar, hvor der var en chance for, at de nuværende restriktioner blev hævet, men alt tyder lige nu på, at hvis der kommer en oplukning, kommer det ikke til at ske så hurtigt, at vi med god samvittighed, kan sælge billetter til forestillingen, siger Jørgen Lauridsen.

- Det er så synd, for alle de herlige unge mennesker der har været involveret, tilføjer han.

Billetterne gælder stadig

Sidste år kom nedlukningen lige netop dagen før, Teaterkompagniet var på vej til at rykke ind i RemisenBrande og sætte teknik og kulisser op.

- De fleste har holdt ved og vores ledere af Teaterspirerne, Bjarne og Bente Meldgaard, har holdt gryden i kog, både med øvning til Peter Pan, men også med teatersport, og vi ved, at de unge mennesker har haft det herligt, påpeger Jørgen Lauridsen.

Han understreger, at et af højdepunkterne ved at øve og spille teater jo er, at man kan få lov til at optræde med det. Det er det der giver det ultimative kick.

- Teaterspirerne har holdt humøret og fanen højt, hvilket siger meget om hver enkelt af dem, men også om det sammenhold og samvær de oplever. Vi holder lige som sidste år øjnene åbne for, om der kunne dukke nogen gode alternativer op, men som det ser ud nu, er forestillingen »Peter Pan« udsat til 29. og 30. marts næste år, siger formanden for Teaterkompagniet.

Billetterne, der er solgt, gælder til den nye forestilling, men skulle nogen ønske at få billetterne refunderet, kan det ske ved henvendelse til RemisenBrande.

- Hvis nogle skulle være i tvivl, så vil jeg gerne lige slå det fast - vi er bare så trætte af covid-19, fastslår Jørgen Lauridsen.