Kirken inviterer på vandretur

18. juni 2021, 12.25

Ikast Kirke inviterer søndag på en 10 kilometer lang vandre- og pilgrimstur efter friluftsgudstjenesten på torvet. Foto: Privatfoto

IKAST På søndag, 20. juni, indbyder Ikast Kirke til en vandretur - »kirke to-go« - i forlængelse af søndagens gudstjeneste.

At gå i naturen er blevet en interesse for mange under corona, så igen i år indbyder Ikast Kirke til en pilgrimsvandring i et stykke meget flot natur.

Søndagens gudstjeneste er rykket ud på Torvet foran kirken, musikken leveres af folkemusikgruppen Valfart, og efter gudstjenesten går et bud af sted med tilbud om en vandretur i den flotte danske natur. Gudstjenesten ledes af sognepræst Jens Peter Garne.

Vandringen er lagt an som en pilgrimsvandring, hvor man undervejs stopper op på flotte steder for at reflektere over Guds skaberværk, synge, lytte og bede.

Vandreturen er på cirka 10 kilometer.

Undervejs leveres der frokost og forfriskning, ligesom der gøres stop i Brande Kirke og Gjessø- og Virklund Kirke. Deltagerne kommer også omkring Thorsø, der ligger ved Virklund.

Der er ingen forhåndstilmelding, og deltagerne betaler i bussen for frokost og bustransport. Turen arrangeres af menighedsrådet og ledes af provst Poul Erik Knudsen.

Alle, der kan gå 10 kilometer ad skovveje og stier, er velkomne.