Ros til Herning Folkeblad

22. maj 2020, 11.05

Erling Askjær Jørgensen fylder 80 år 22. maj. Gerne to fotomotiver: Et med baggrund (have eller staffeli el. lign.) og et portrætfoto, som også egner sig, når han skriver læserbreve. Aoh har brug for mindst Èt bredt billede af manden - helst flere i forskelligt humør....han skriver meget - både positivt og negativt Tjørring 2013 portræt

NYHEDER Det er rigtig godt, at hvis man betaler abonnement på Folkebladet, så bliver man døgnet igennem opdatere på nyhederne via »Din e-avis er klar« inde på computeren eller iphone, og her kan man så læse de seneste nyheder. Det ligner, at man kan følge med på TV 2 News og så hele tiden få det seneste nye døgnet igennem. Og nu også med noget nyt til weekenden. Rigtig godt gået, Herning Folkeblad.

En mindre gruppe går glip af det gode. Nogle ældre har slet ikke computer/pc og er så afskåret fra at få opdateringerne døgnet igennem og må nøjes med »papir-avisen« på alle hverdage. Og nogle ældre har ikke iphone-telefon på grund af manglende motorik til at ramme taster på sådan en glat glasplade, og måske ikke har synsevne til at klare tekster på små skærme. Vi er nogle, som ikke har mulighed for at bruge det nymodens halløj. Jeg bruger flere gange i døgnet lige at »kikke« via min computer, hvad nyt der måtte være.

Men uanset manglende fordele for nogle ældre og svagsynede, så er det godt, at Herning Folkeblad går ind og leverer de fordele, der er for de fleste til alle, der har udstyret og evnerne til det elektroniske.

De undrer mig, at der findes borgere, som ikke har fast abonnement på Herning Folkeblad og dermed ikke har interesse for, hvad for eksempel byrådet beslutter vedrørende os alle sammen. Her er årsagen nok, at Folkebladet aldrig rigtig går i kødet på det, Venstre-flertallet i byrådet beslutter. Folkebladets journalister optræder som referenter, men udfører ikke dybdeborende journalistik og går i kødet på borgmesteren. Jeg ved ikke, om journalisterne ikke må være kritiske vedrørende for eksempel borgmesterens beslutninger og administration af vore alle sammens forholde, eller det blot er fordi journalisterne gerne vil være på »god fod« med borgmesteren, men noget mangles. Heldigvis er Borgerlistens byrådsmedlemmer gode til via læserbreve at orientere om, når der er berettiget opposition til borgmesterens dominans. Nu er der snart fodbold igen, og sportsområdet dækker Herning Folkeblad langt mere seriøst end det kommunalpolitiske.