Ikast FS Håndbold U-14 piger stævne vindere i Bjerringbro

Ikast FS Håndbold deltog søndag med 7 ungdomshold  i Bjerringbro FH's årlige sommerstævne og det blev med succes for flere af klubbens hold.

således vandt U - 12 drenge og U - 14 piger deres række og U - 10 piger kæmpede sig helt frem til finalen, før de løb ind i et nederlag.

Udgivet:31. maj 2010, 23.21

Læsetid:3 minutter

Årets første opgave i den nye sæson var det traditionelle udendørs stævne i Bjerringbro. Vi må sige at det blev en våd affære, men med en særdeles vellykket udgang på stævnet.
 
Vi startede i en pulje med Viborg 2, Bjerringbro 2 og Randers Freja, og med 3 gode og forholdsvist let tilspillede sejre på hhv. 10-0, 5-2 og 7-1 var i klar til 1/8 dels finalen mod Voel KFUM. Det blev faktisk vores mest spændende kamp på hele dagen. Efter en klar føring på 4-1 lod vi Voel komme så tæt på som 4-3, men vi red stormen af og vandt med det ene mål.
 
¼ finalen skulle så stå imod Odder der ligesom os havde vundet deres pulje relativt let. Efter en rigtig god gang håndbold blev kampen vundet 9-4, og kun sløseri i de sidste par minutter gjorde at Odder fik reduceret vor store føring med et par mål.
 
Semifinalen skulle så stå imod Viborg 1. For første gang i stævnet kom vi bagud 1-0, men vi fik os bragt på vinderkurs med 4 mål på stribe før Viborg igen kom på tavlen og fik reduceret til slut resultatet 4-2
 
Dermed blev det til finale tid mod Åstrup-Hammelev. Første halvleg blev en ret ensidig affære med en føring til os på 3-0. Vi formåede faktisk ikke at score i 2. halvleg, men da vi kun tillod Åstrup at lave 1 mål i halvlegen, ja så vandt vi 3-1.
 
Når man ser på resultaterne så lyder det jo helt forkert, men det våde element gjorde det særdeles vanskeligt at omgås bolden på vanlig vis, og der var derfor rigtig mange tekniske fejl og mange dårlige skud, hvilket gjorde det lidt lettere at være målmand. Når vi så havde en af stævnets bedste målmænd i Stephanie Rasmussen, gjorde det hele lidt lettere for os. Kun 13 mål i 7 kampe (2*12 minutter) gik der ind, må siges at være imponerende
 
Vi i trænerteamet var især fornøjet over at se hvor godt vort forsvar stod igennem samtlige kampe. Der blev tacklet igennem især af Mathilde Sørensen og Simone Dohrmann. Samtidig havde vi god succes med vort offensive 6-0 forsvar. At vi allerede på nuværende tidspunkt har fået et så stærkt forsvar til at fungere lover godt for fremtiden.
 
Vort angreb fungerede også rigtig fint, og vi fik spillet os frem til mange chancer, men på grund af det våde vejr var det meget svært at få lavet kvalificerede skud. For os trænere var det især godt at se hvor godt vore nye spillere Caroline Peetz, Simone Dohrmann og Nina Kragh fandt ind i spillet, og især Peetz viste nogle rigtig gode gennembrud.
 
Så trods 9 timer i silende regn var det nogle særdeles glade og trætte piger der stolte kunne tage turen tilbage til Ikast. Der skal lyde en tak til U-12 drengene der havde tid til at bakke os op på vej til deres sejr i stævnet. Ligeledes varmede det at se så mange positive forældre, der trods regn og kulde tog turen til Bjerringbro og bakkede pigerne op.
 På billedet er det fra venstre :
John Hansen , Steen Sørensen , Anette Clausen , Karoline Peetz , Nina Kragh , Line Skak , Line Lausdahl , Emma Kristensen , Benedikte Clausen , Samantha Darzu ,
Mathilde Sørensen , Stephanie Rasmussen , Caroline Moesgaard , Emilie Vestbo og Simone Dohrmann Pedersen.