Hør podcasten Cross Checking: Morten Poulsen fortæller om sit livs største skuffelse - Overvejede at stoppe karrieren

I dette afsnit af podcasten Cross Checking fortæller Blue Fox-kaptajnen om sin flotte karriere med blandt andet 10 VM-slutrunder og OL-deltagelse

Udgivet:03. februar 2023, 13.47

Læsetid:2 minutter

Thomas Damm
Journalist| +45 96 26 37 17 | tbd@herningfolkeblad.dk
Thomas Damm
Journalist| +45 96 26 37 17 | tbd@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsjournalist på Folkebladet siden 2006. Har især fokus på ishockey. Er (desværre) ikke selv særligt sportsligt anlagt ... Født og opvokset i Aarhus så holder altid lidt øje med de hviie' fra Fredensvang. Tip mig gerne om stort og småt fra den lokale sportsverden!
Se flere artikler af Thomas Damm

1 måned siden

ISHOCKEY Lige nu kan du på sportherning.dk ganske gratis høre det nyest afsnit af podcasten Cross Checking, der sætter fokus på Herning Blue Fox.

Gæst i dette afsnit er 34-årige Morten Poulsen, der fortæller om sin flotte karriere, der blandt andet har budt på 3 danske mesterskaber, 10 VM-deltagelser og OL-deltagelse.

Men karrieren har også budt på i hvert fald én enorm skuffelse. Ved VM i Herning i 2018 var Morten Poulsen helt tæt på holdet, men blev aldrig skrevet ind i kamptruppen og kom ikke på isen.

- Maj 2018 er noget, jeg aldrig glemmer. Det har stadig en stor indflydelse på mig. Det var en fantastisk måned for alle hockeyinteresserede i Herning og min familie og venner. Mange havde deres »time of their life«, mens jeg vel aldrig har haft det værre end i de dage, fortæller Morten Poulsen.

Han boede sammen med de andre danske spillere på Scandic Regina i hjembyen, men blev aldrig skrevet ind i turneringen.

- Jeg ville helt sikkert have byttet alle mine tidligere VM-deltagelser ud for bare at have fået 10 minutter på isen i Boxen i Herning under det VM. Bagefter var jeg i utrolig tvivl. Hvad skulle jeg gøre nu? Jeg følte nærmest, at det hele kunne være ligegyldigt, husker angriberen, der før denne sæson blev kaptajn i Herning Blue Fox.

Det og meget andet fortæller han om i podcasten, som du gratis kan høre på sportherning.dk. Linket er lige herunder.

Læs også på sportherning.dk
<span>Hør podcasten Cross Checking:</span> Blue Fox-kaptajn overvejede at stoppe karrieren efter enorm VM-skuffelse <span>Hør podcasten Cross Checking:</span> Blue Fox-kaptajn overvejede at stoppe karrieren efter enorm VM-skuffelse
Læs også på sportherning.dk:
Hør podcasten Cross Checking: Blue Fox-kaptajn overvejede at stoppe karrieren efter enorm VM-skuffelse
Morten Poulsen har spillet 10 VM-slutrunder for Danmark. Men VM i Herning fik han ikke lov til at spille, selv om han var en del af den danske bruttotrup. Den skuffelse sidder stadig i ham. Foto: Danmarks Ishockey Union

Indlæser debat