Skarrildhus-kæde nomineret til stor pris

2. oktober 2020, 18.34

Skarrildhus har en ambition om at være CO2-positive. Det indebærer blandt andet, at man er begyndt at veje alt affald, man bruger hele dyret i madlavningen, og gæsterne bliver involveret i arbejdet omkring bæredygtighed. Her ses direktør Kirsten Secher Villumsen ved hotellets urtehave. foto: Flemming Hansen

SKARRILD Sinatur Hotel & Konference, som Skarrildhus er en del af, er nomineret til en stor pris ved Sustain Awards 2020. På torsdag, 8. oktober, holdes Sustain Awards, hvor inspiration og hyldest blandt landets mest bæredygtige virksomheder er i højsæde. Her skal uddeles priser i tre kategorier, og Sinatur er nomineret til prisen årets omstilling sammen med blandt andre Novo Nordisk og Haldor Topsøe.

Det er Sustain Report, der står bag denne første udgave af Sustain Awards, der betragtes som endnu en indsats for at styrke fællesskabet blandt bæredygtige virksomheder og samtidig rette fokus mod nye tendenser på området i Danmark.

Begejstringen for at være nomineret til netop denne pris er ikke svær at spore hos direktør for Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, Kirsten Secher Villumsen:

- Vi er mere end stolte af, at vi i vores lille hotelkæde kan gøre så stor og bemærkelsesværdig en indsats på det bæredygtige område, at vi nu er indstillet til en vigtig pris som denne i selskab med virksomheder, som vi selv ser op til og respekterer for deres arbejde på området. Det er meget stort for Sinatur og samtidig en stor anerkendelse af vores arbejde med at drive hoteller på naturens præmisser, siger Skarrildhus-direktøren.