Ronaldo i underhylere - det blev der klikket lystigt på i juli måned på aoh

Vi ser tilbage årets mest læste historier på aoh.dk. I juli var det Ronaldos JBS-stunt, der trak overskrifter - og solgte underbukser

Udgivet:01. januar 2017, 07.52

Læsetid:2 minutter

Ronaldo i underbukser - det er et hit. Både i antal klik på aoh.dk og i kassen hos JBS.

Kim Stoltenberg Hansen
Journalist
Kim Stoltenberg Hansen
Journalist| ksh@herningfolkeblad.dk
Erhvervsjournalist - tidligere kriminalreporter, sportsredaktør, onlineredaktør samt biografchef. Fan af opfindere, iværksættere, moderne ledere og produktionsdanmark - og vild med al slags sport
Se flere artikler af Kim Stoltenberg Hansen

7 år siden

Herning Ronaldo i underbukser. Det tiltrak sig stor opmærksomhed, da fodbold-superstjernen efter EM-finalesejren til Portugal smed trøjen, trak lidt ned i shortsene og afslørede kanten på sine underbukser med bogstaverne CR7.

Ikke mindst her i området, for de sorte underbukser er nemlig fra Herning-virksomheden JBS, som samarbejder med Cristiano Ronaldo om en række forskellige produkter.

- Det er fantastisk for os, at billederne nu går hele verden rundt, sagde JBS' administrerende direktør Michael Alstrup efter Ronaldos underbukser-stunt.

Han sad også foran skærmen og fulgte portugisernes kamp mod Frankrig, og det samme gjorde 300 millioner andre tv-seere over hele verden.

De mange mennesker, som blev eksponeret for JBS-underbukser, vækker glæde hos JBS-direktøren, og han afslører, at Cristiano Ronaldo gennem længere tid har varmet op til det lille - eller store om man vil - reklamestunt.

- Han har sagt, at han ville gøre det på et tidspunkt, men vi vidste ikke rigtigt hvornår. Han har haft lidt problemer med at gøre det i Real Madrid, fordi de betaler hans løn, så det var lidt lettere for landsholdet. At han så vælger at gøre efter finalen kan ikke blive meget større, siger Michael Alstrup.

Over 10.000 ville læse om nyheden her på aoh - og det blev også til en opfølgende artikel, hvor vi hørte hos JBS om de kunne mærke fremgang i salget - og mon ikke:

JBS-webshoppen slog de fire første dage efter EM-finalen omsætningsrekord.

- Sammenlignet med samme periode sidste år har vi haft fire gange så mange besøgende og en omsætning, der er femdoblet, oplyste en tilfreds salgs- og marketingchef Nicolai Hartung.

Læs også
Ronaldos JBS-stunt var planlagt Ronaldos JBS-stunt var planlagt
Læs også
Ronaldos JBS-stunt var planlagt
Læs også
Omsætningsrekord hos JBS efter EM Omsætningsrekord hos JBS efter EM
Læs også
Omsætningsrekord hos JBS efter EM
Læs også
JBS-direktør: Ronaldos skattesag påvirker næppe salget JBS-direktør: Ronaldos skattesag påvirker næppe salget
Læs også
JBS-direktør: Ronaldos skattesag påvirker næppe salget