Fra skatteregler til skærebræt

Udgivet:03. februar 2023, 11.55

Læsetid:1 minut

20-årige Benjamin Bech Jensen, Herning, dyster sammen med fire andre deltagere ved DM i Skills i Fredericia om at blive Danmarks bedste slagterelev. Foto: PR-foto

1 måned siden

UDDANNELSE 20-årige Benjamin Bech Jensen flyttede oprindelig fra Thyborøn til Herning for at læse en professionsbachelor i skat. Men efter 1. semester stod det klart, at det ikke var det rigtige for ham. I stedet blev han i januar slagterelev, og det er gået så godt, at han nu skal dyste til DM i Skills.

Benjamin Bech Jensen havde ikke hørt om DM i Skills før, men da han fandt ud af, at en ven på slagteriet skulle dyste ved DM i Skills 2022 og blev nummer tre, indledte det en intern konkurrence.

- Jeg jokede med, at hvis han kunne, så kunne jeg også. Derfor satte jeg mig for at kvalificere mig til Skills 2023, og det lykkedes jo. Nu håber jeg bare, at jeg bliver nummer tre eller bedre, så han ikke får håneretten, smiler Benjamin Bech Jensen og fortæller, at han mest af alt glæder sig til oplevelsen sammen med gode kollegaer og allerede er glad for at være blandt de fem bedste i Danmark.

Det bedste ved at være slagter er ifølge Benjamin Bech Jensen det at lære et håndværk, hvor der altid er forbedringspunkter, og så kan han også godt lide arbejdslivet på et slagteri.

Indlæser debat