Byrødder debatterede forældrebetaling: Så meget koster det i nabokommunerne

Stigningen af forældrebetaling af SFO skabte debat i byrådet og fik bølgerne til at gå forholdsvist højt i salen

9. april 2019, 09.04

Der var forældrebetaling på dagsordenen til det seneste byrådsmøde, hvor prisstigninger på SFO i Herning Kommune skabte livlig debat i salen. foto: henrik ole jensen

HERNING Som man flere gange tidligere har kunnet læse i Folkebladet, stiger prisen for pasning i skolefritidsordninger i Herning Kommune markant fra august, hvor den kommer til at ligge på 1646 kroner om måneden. I sidste uge blev sagen behandlet i byrådet.

Ifølge Dorte West (V), der er formand for Børne- og Familieudvalget, har Herning Kommune gennem længere tid haft forholdsvist lave priser på børnepasningen efter skole. Men for at undgå yderligere besparelser på området, har man valgt at hæve prisen på et SFO-tilbud, så det er på niveau med nabokommunerne. - Jeg vil gerne understrege, at pengene, der kommer ind fra den hævede forældrebetaling, bliver på børne- og familieområdet. Og det er jeg rigtig glad for, for det er med til at fastholde det serviceniveau, vi har på vores pasningstilbud, sagde Dorte West i sit indlæg på byrådsmødet.

Ikke ordentligt...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben