Diskotek 60'eren genopstår - var novembers mest læste historie

Vi ser tilbage årets mest læste historier på aoh.dk. I november ville folk høre om en diskotek - og politiskolen og de pæne piger fra Lind

Udgivet:01. januar 2017, 15.52

Læsetid:1 minut

Nyt diskotek i det gamle 60'eren. Foto: Henrik Ole Jensen

Kim Stoltenberg Hansen
Journalist| ksh@herningfolkeblad.dk

Herning Skal du svinge træbenet på Route 60 i det nye år? Det spurgte vi aoh-brugerne om, og af de 1400, der svarede, lød der et rungende ja fra halvdelen.

Diskotek 60'eren i Mindegade lukkede for halvandet år siden, men nu kunne vi skrive, at stedet ville genopstå som Route 60 - et navn, der understreger, at stedet ville fortsætte lidt i samme ånd som forgængeren - og at der er masser af amerikansk inspiration og fornyelse. Det er Alex Kristensen. der ville genåbne stedet i samarbejde med John Kirkegaard - ejeren af bygningen i Mindegade 5. De har postet over en million kroner i en renovering af det legendariske diskotek.

Mange ville også læse om planerne om en ny politiskole i Herning - blandt andet en artikel med overskriften »Krarup jubler over politiskole«. Byens borgmester fik dog udsat jublen, da der pludselig ikke var flertal for at placere den nye politiskole i Herning - en beslutning, som der stadig ikke truffet.

Til gengæld kom der et svar på, hvor de kønneste piger i området bor. I et interview med tv-vært Claus Elming om hans opvækst i det herningensiske, slog han fast, at pigerne fra Lind var de sødeste...

Læs også på ikast-brandenyt.dk
Krarup jubler over politiskole Krarup jubler over politiskole
Læs også på ikast-brandenyt.dk:
Krarup jubler over politiskole
Læs også
Legendarisk diskotek i Mindegade genopstår som Route 60 Legendarisk diskotek i Mindegade genopstår som Route 60
Læs også:
Legendarisk diskotek i Mindegade genopstår som Route 60
Læs også
Krarup er fortsat optimist Krarup er fortsat optimist
Læs også:
Krarup er fortsat optimist